Pajzsmirigy és szoptatás?
Szia! Nekem ugyan túlműködésem van,de lehet a gyógyszer (propycil) mellett szoptatni. Igaz nekem a gyógyszer nem hat ,így ha befejezzük a szopit,utána vagy műteni kell vagy jódizotópos kezelés... :S
Biztos van alulműködésre is olyan bogyó ami mellett lehet szoptatni. Azt javaslom,hogy a papírra amivel majd mész vissza a dokihoz írd rá a kérdésed,így nem felejted el! :)
Szia!
Én is alulműködéses vagyok, 20 hetes, 2 éve szedek rá gyógyszert.
Én úgy tudom, hogy mindig kell szedni a bogyót, a szopi nem zavar be, mert ugye ezt a hormont normális esetben a szervezetünknek önállóan kellene előállítania. A segédanyagai meg nem olyanok, hogy ártana.
A tesómnál is ez a gond van, neki szoptatás alatt túlműködésbe fordult át a pmirigy, csak azért írom, hogy majd nézetsd ugyanúgy az értékeket min 6 hetente, mert a szülés is megbolondíthatja a dolgokat...
Te szedsz jódot? Én az első 12 hétben nem szedhettem, azóta meg ne volt alkalmam még ezt megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!