Szegeden beengedik a kispapákat szülésnél, ha nincs beoltva?
A barátnőm bent van már a klinikán és azt mondták neki, hogy csak akkor engedik be a férjét, ha mindkettő influenzaoltása megvan. Érdekes! Az orvosok, nővérek közül vajon mindenki be van oltva?
Az én férjemnek mindkettő be van adva,(reméljük egy héten belül nálunk is kibújik a baba:) de elég szomorú, hogy akinek nincs annál egy ilyen megismételhetetlen napot ezzel elrontanak, pláne úgy, hogy nincs is értelme.
NEM!!!
Az apukának fel kell vennie az oltást,ha bent szeretne lenni szülésnél!Fel kell majd mutatnia az oltási könyvét!
tegnap 16:41-es vagyok. Tehát a barátnőm a szegedi klinikán van bent és tuti, hogy kell MINDKÉT oltás, de állítólag jó pénzért beengetek már apucit:(
Szerintem nem fognak minden apától vért venni, hogy átesett e már a h1n1-en, az én férjem is beteg volt az oltás előtt pár héttel, mégis beadattuk, mert nekünk fontosabb, hogy bent lehessen, mint, hogy ilyennel sz@rakodjunk itt az utolsó hetekben.
Egyébként ez nem újkeletű dolog,nem a h1n1 miatt van, tavaly januárban sima influenza miatt volt lezárva két hétre a szegedi klinika, és akkor is kérték az igazolást a hagyományos oltásról az apukától. Ez van!
Most hívtam fel a klinikát, jelenleg elég a H1N1 ellenni védőoltásról bármilyen papír, hogy az apa megkapta, nekünk számlánk van róla. (Legyen rajta a neve, hogy mikor és milyen oltás, akkor beengedik) A "síma" influenza elleni védőoltást most nem kérik.
36+3 hetes
Már nem kell oltás! Mi is meg voltunk ijedve, mert a férjem nem adathatja be a penicillin-allergiája miatt. Viszont 2 héttel ezelőtt mondta nekünk az orvosom, hogy eltörölték a rendeletet. Legalábbis a szegedi klinikán most ez van, reméljük, így is marad!!!
Sok szerencsét, jó szülést!
38 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!