Terhesség alatt mennyi barnázás a még normális?
Figyelt kérdés
Reggel szokott egy nagyobb paca lenni a vécépapíron.
Aztán utána órákig semmi.
Majd mikor nagydolgom van a vécén, akkor megint egy paca van a vécépapíron. (Pedig minden reggel zabpehellyel indítok, ami megkönnyíti a dolgot.)
Honnan lehet tudni, hogy mekkora mennyiség az, ami már túl sok?
Tudom, hogy gyakori jelenség ez, de mégis olyan ijesztő.
Egyébként szedek progit.
2014. aug. 16. 14:58
11/14 anonim válasza:
Én azt reméltem, 12 hét után már picit meg lehet nyugodni, de látom, nem. :(
12/14 A kérdező kommentje:
Én is azt reméltem...
De az megnyugtató, hogy barnázás mellett is rendben fejlődhet a baba.
#6, #10 vigyázzatok magatokra!
#7 Egyél sok rostosat és igyál tejet. Hátha...
2014. aug. 16. 19:12
13/14 anonim válasza:
4. terhességemmel vagyok majd 22 hetes. Elsővel semmi gondom nem volt. 2. és 3. terhességem vetéléssel végződött magzatelhalások miatt. 2. terhességemmel 5 hetesen kezdtem el barnázni, minden nap, nagyon kicsit. Angliában élek, sajnos itt szrnak a fejedre 12 hetes korod előtt. 12 hetes koromban vetéltem el, addig barnáztam. A baba 5 hetes volt. Aztán megint ugyanaz a 3. terhességemmel, csak ott 2 nap barnázás volt. 8 hetesen mentem el uh-ra, mondták, nincs szívhang, 1 hét múlva semmi változás, 12 hetesen végezték be a terhességet kaparással. 4. terhességgel újra nagyon pici barnázás, de akkor progikenőccsel kentem magam, mentem uh-ra, rendben volt minden és azóta is. Én futnék az orvoshoz progigyosziért.
14/14 anonim válasza:
Érdekelne mi lett veletek? Most én is hasonló cipőben járok, 14 hetesen, harmadjára véreztem, azóta barnazok, két hete. Állítólag a progeszteron kúptól volt, amit már abbahagytam. De idegesít hogy nem akar múlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!