Terhesség alatt mennyi barnázás a még normális?
Reggel szokott egy nagyobb paca lenni a vécépapíron.
Aztán utána órákig semmi.
Majd mikor nagydolgom van a vécén, akkor megint egy paca van a vécépapíron. (Pedig minden reggel zabpehellyel indítok, ami megkönnyíti a dolgot.)
Honnan lehet tudni, hogy mekkora mennyiség az, ami már túl sok?
Tudom, hogy gyakori jelenség ez, de mégis olyan ijesztő.
Egyébként szedek progit.
Ne hallgass az elsőre.. én is megijedtem rögtön, irány doki, progi. Rá két hétre vissza, még mindig barnázom, sőt már véreztem is néha de gyerek jól van. Doki nem tudja honnan vérzem de ne aggódjak mert a baba jól van. Azóta is szoktam barnázgatni néha, már nem vagyok hajlandó aggódni, nem tudok vele mit csinálni.
Egy barátnőm mesélte ő mindkét gyerekével barnázott az első 3 hónapban. Egy másik ismim végig vérezgetett, a harmadik szintén 3 hónapig. Vagy az én környezetem ilyen szerencsétlen vagy ez tényleg ennyire gyakori.
Amíg jársz dokihoz addig sztem baj nem lehet, azt meg mégsem csinálhatjuk hogy mindennap elmenjünk az orvoshoz uh-ra hogy megvan e még a baba.
#1 Kérlek, ne adj tanácsot, ha nem vagy tisztában a dolgokkal!
Kedves többiek! :)
Köszönöm a válaszokat. Azt mondta a doki, hogy progeszteronhiány okozza, de teljesen rendben van a terhességem. Állítólag a 10.-12. hétig tart, amig a méhlepény át nem veszi teljesen a prog.termelést.
Nem is a barnázás aggaszt, hanem a mennyisége. Nem tudom mihez viszonyítani, hogy normális-e.
3as vagyok, szerintem ezt nem lehet megmondani mi a normális.
Én mikor 8 hetesen elmentem a dokihoz akkor az nap tenyérnyi nagyságú barnázásom volt, meg előtte való nap is. Azt hittem vetélek de a baba jól volt.
Most 9 hetes vagyok és összevissza van. Van hogy semmi, másnap egy csepp, aztán egy nagyobb folt... viszont nekem szorulásom van az elevittől, ehetek én mellé akármit is... és ha kicsit jobban erőlködök nagydolognál akkor utána nekem is egy nagyobb folt barna van. Nem tudom mi a jó, nekem a dokim azt mondta akkor lehet baj ha elkezd belőlem ömleni a vér. Remèlem tényleg így van.
7es mennyi magnéziumot?
6os vagyok, nem merek váltani mert a doki szerint az elevit a legjobb... mellette szedek a doki ajánlasa szerint 3x2 magnerotot is mert néha görcsölgetni is szoktam de a teherbeesés óta csak egy álom hogy valaha is úgy menjek nagywc-re hogy ne kelljen erőlködni :) Tonnaszámra eszem a szilvat és úgy se semmi, szörnyű az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!