Segítség, frászban vagyok! Milyen az amikor nyúlnak a méhtartó szalagok? 22 hetes vagyok pont ma!
Figyelt kérdés
Tegnap írtam, hogy fáj a belem... szépen múladozik, azonban bizonyos mozdulatoknál fáj csak, ott egész oldalt. A férjem azt mondta, hogy nyugodjak meg, lehet, hogy csak a méhtartó szalagok nyúlnak, olvasta valahol, hogy ilyenkor ez így van... Ma reggel ahogy figyeltem a babát, köhögtem egyet és a másik oldalon is előjött ez a "bélfájdalomhoz" hasonló nyilalás, szúrás, ami el is múlt amikor összegörnyedtem, azonban még bizonyos mozdulatoknál érzem a fájdalmat. A baba mocorog...
Mi van akkor ha nem bírja majd a méhem a növekedést és szétreped, vagy nem tud olyat?
2010. jan. 14. 13:00
11/12 anonim válasza:
Te nagyon parázós vagy!Nem szabad ennyire félni,teljesen normális dolog történik veled és hogy megnyugtassalak,lesz ennél még rosszabb is!:)Persze,hogy fáj,mikor rendeződnek bent át a beleid,meg nő a méhed és a baba is,aki közben rugdos is,meg feszít,mert csinálja a helyet.Nem betegség a terhesség,hanem egy szép állapot,amit élvezni kell,nem egyfolytában kétségbe esni!Addig nem kell félned,amíg nem görcsölsz és nem vérzel.Hidd el,minden rendben lesz!Boldog babavárást!:)27 hetes kismama
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Első baba és gőzöm sincs mi normális és mi nem, miért normális és miért nem. A vérzés és a görcs okés, hogy gond, de... értem én mit mondasz, és igazad van. :)
2010. jan. 14. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!