Ciklus 9 . napi aktusból valószínűbb, hogy kislány lesz?
Figyelt kérdés
Végülis bármilyen nemű babának örülni fogunk ,csak kíváncsiságból.(már van egy kisfiúnk)2014. aug. 15. 18:10
11/15 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül! Köszi a válaszokat! :)
2014. aug. 15. 19:47
12/15 anonim válasza:
Valószínűbb a kislány. Mi szerda este tudtunk együtt lenni, utána már nem. Az ovum péntek hajnalban volt. Kislányt várunk. Tavaly kisfiunk lett volna (őt sajnos elveszítettük), akkor pont ovukor voltunk együtt.
13/15 anonim válasza:
Nekem 24.napon volt ovum, kislány lesz. De ezt nem értem. Mi minden nap együtt voltunk, mégis az emberek honnan tudják, hogy melyik napi spermából fogant a gyerekük? (Annál oké, akik havi egyszer vannak együtt gyerekcsinálás céljából). Lehet, hogy aznapi ért célba, de lehet, hogy már a két napja ott várakozó, vagy egy napos...
14/15 anonim válasza:
Hát én is csak azért tudom ilyen pontosan, hogy a szerdai ért célba, mert azokban a napokban csak az az egy együttlétünk volt (el kellett utaznom, így nem tudtunk többet együtt lenni). Gondoltam is, hogy biztos nem sikerül, mert közel egy éve próbálkoztunk már és mindig együtt voltunk több napot is ovu előtt is, ovukor is. Mégis akkor jött össze amikor csak azon az egy szerdai napon tudtunk együtt lenni és pénteken volt ovum.
15/15 anonim válasza:
nekem is akkor fogant a kisbabánk, a ciklus 9. napján, kisfiú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!