Nyíregyházi anyukák ti mit pakoltok a kórházi csomagba? Mit kell vinni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 08:24
1/1 anonim válasza:
haloinget vagy 2-t vigyel, ram ugy neztek mint a mosott szarra ha fel nap utan masikat kertem...
eldobhato vagy pamut bugyit, betétet(tena vagy ahhoz hasonló hosszu vastagot) meg én vittem magam alá eldobhato pelenkázoalátétet hogy ne kenjem össze az agyat magam alatt.betétet egyet sem kaptam csak egy nagy eldobhato alátétet, aztán szoltak h a férjem hozzon be betétet...szoptatos melltartot, mellszivot, wc papirt, nedves toalettpapirt, popsitörlőt, pár db pelust mert kevés amit adnak, kiskesztyűt is vittem mert tisztára összemarta magát a gyerek...tisztalkodoszereket, en wc-hez fertőtlenitő sprayt is vittem, egy papucs zuhihoz, meg egy sima papucs, hasszoritót, betadine kenőcsöt vettem a sebemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!