Most nézem a 19. heti uh-mat és a méhszájam 2000 értékű. Van miért aggódnom? A dokim nem szólt egy árva szót sem, hogy esetleg kíméljem magam! Nyugtassatok meg légyszi!
z azt jelenti, hogy tökéletesen zárt méhszáj, maximum hosszúságú méhnyak. Mindenkinek ilyen (jó esetben) még ilyenkor. Utána kezd el csak változni(rövidül a méhnyak, nyílik a méhszáj)
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Nekem 20 hetes korom óta annyi. Most 32 hetes vagyok, pont tegnap nézte a doki, és most is annyi. Tényleg azt jelenti, hogy zárd, de megrövidült. De nekem sem mondott rá semmit, hogy gond lenne.
Kellemes babavárást!
Szia!
Ne izgulj, zárt a méhszájad, nem lehet gond, nekem a 12 hét óta 2110-es a méhszájam, az első babámnál is ugyan ilyen volt, és a 30. héten kinyílt 2111-re, 38 hétre szültem. Dokim azt mondja, hogy ez egy veleszületett állapot, sosem volt zárt a méhszájam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!