Nem gond, ha nekem a babám mindig ugyanott rugdos! A köldökömmel egyvonaban, kb 2-3cm-re balra?! Ott bögdös már vagy 2 héte, de most már elég erősen érzem!
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán érzem máshol rúgni,mozogni,de ha igen,akkor is bal oldalt lennt!Olyan mintha bal oldalra lenne szorulva szegény!
23 hetet taposom
2008. aug. 6. 10:46
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem szorult oda, csak az az ő kedvenc helye. Az enyém is ott szeret lenni legjobban, és sokszor feszegetí is ki magát, ilyenkor az hasam bal oldali jobban kiemelkedik. Gondolom ilyenkor helyezkedik, forgolódik. Megvan már ilyenkor is a kedvenc alvópoziciójuk, mint nekünk is. Szép babavárást, 24 hetes kismama.
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem a jobb oldalra van beköltözve. :) nagyon ritkán megy át a másik oldalra, mondjuk már helye sem sok van, de mindig a jobb oldalamat szerette. A kis háta teljesen a hasamnál van. sztem ez olyan, mint amikor mi fekszünk. Én pl nem tudok háton feküdni, csak oldalt, mert kényelmetlen.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!