17 hetes vagyok 15 hét végétől érzem a babát de ma. Egyátalán nem érzem szerintetek baj van?
Sziaa
En a 17.hettol erzem a kisasszonyt.. mostanra mar napirendeje van. 19.hettol napi rendszeresseggel. Amikor kanikula van ugy szoktam keltegetni,hogy megnyugtassam magam,mint tegnap elott pl. Meg annyira pici a babad,hogy nem mindent erzel. Nagyon sok helye van! Es gondolj bele mekkora erokifejtes kell neki,hogy a vizben annyira megrugjon,usson,hogy erezd is :)
Ha estig nem erzed es nyugtalan vagy,menj el egy szivhang vizsgalatra,esetleg a vedonot hivd fel. Nincsen semmi baja :)
23-24 hettol kell erezni napi szinten es szamolni a mozgasat boven 30het felett ugy tudom! Egyel valamit,igyal kolat fekudj le es varakozz. (Plusz az sem mindegy hol tapad a lepeny)
21hkm
Minden nap erzed mar rendszeresen? Csak mert meg 20-22hetesen se mondjak mindig,hogy baj ha nem erzed.. mit gondolsz,hogy erzed baj van? Ilyenkor azt szoktam mondani inkabb menj be feleslegesen a korhazba/ugyeletre mint keson.
21hetes
És ha haza zavarnak, miután megvizsgáltak, nem számít. Ők vannak érted és nem fordítva.
Mizu, jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!