39. hétben járok. Mitől lehet gyakran nagy wc-re járás, ami eléggé híg?

Szia!
A hig széklet hasmenéses jellegű??? Mert az a kismamák 90%-nál a szülés előjele. Én reggel fél 4-től, 8-ig 4x voltam wc-n és délután 14:25-kor megszületett a kislányom.
Aszem nálad is elérkezni látszik az idő.
Észre sem veszed olyan hamar eltelik az idő és hamarosan a karjaidban tarthatod a kisbabád.
Kellemes és nyugodt szülést kivánok, boldog babázást.
Üdv: 5 hetes kislány anyukája

Második válaszoló vagyok.
Szerintem kezdj el felkészülni a szülésre.Mármint úgy értem lelkileg. Feküdj és sokat pihenj.
Ha elkezdődik a vajúdás akkor a sétálás sokat segit és hamarabb is lezajlik az egész. Nem kell rögtön rohanni a kórházba csak ha elfolyik a magzatviz.
Nekem kedden kezdődtek a sló fájások, csütörtökön voltam nst-n és az orvosnál...aki azt mondta kivül belül nyitva vagyok és lehet hogy este találkozunk mert szülni fogok. Eltartott szombatig. Addig mondanom sem kell hogy voltak kisebb-nagyobb fájásaim 5-10 percesek is ami aztán el is múlt. Szombat éjjel 1-kor viszont arra ébredtem hogy fájdogál a hasam, majd fél 4-kor arra eszméltem hogy ezek már sürüsödnek és nem is múlnak. Felkeltem majd fél 9-kor felébresztettem a férjem hogy kelljen mert már itt az idő. Mire ő feljelt elkészült lett majdnem 10 óra. Én 11 kor már az előkészitőben voltam és megkaptam a beöntést, délben a dokim burkot repesztett és onnan már nem volt visszaút. Fél 3-kor megszületett pici kislányunk. Úgyhogy nem szenvedtem sokat és még gátmetszésre sem került sor.
Igaz épp a 37. hétbe léptem aznap mikor megszültem és a picicbabám sem volt még teljesen érett a szülésre mert 34 hétnek megfelelő volt az állapota. 2880 grammal született de m már 5 hetes és 4 kiló, és csak szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!