Az 5. hétben mit jelent ha néha gyengén beleszurkál a petefészkem környékén? Nem erős, nem gyakran, de mégis érzem. Lehet a méhszalagok nyúlása, és a méh tágulása miatt? Vagy ez még korai?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 23:15
1/5 anonim válasza:
Hogy mit jelent, azt pontosan nem tudom, de minden rendben van, ez természetes ilyenkor. A mindjárt megjön érzés is az, sőt, az meg is lesz a 10. hétig is. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ!
2009. nov. 23. 07:44
3/5 anonim válasza:
En 6 hetes leszek szerdan, nekem is neha belenyilalik hol jobb, hol bal oldalamon, de egyaltalan nem faj, csak erzem. Szerintem ez normalis. Akkor van baj, ha erosen faj
4/5 anonim válasza:
Nálam is. Ti hogy álltok a hányingerrel és a mellekkel? Olyan gyenge émelygés érzésem van, melleim kezdenek fájdogálni, szagokat érzem egyre jobban. Ti?
5/5 A kérdező kommentje:
Na, én pont ugyan igy vagyok jelenleg.
2009. nov. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!