Cigi!? Szeretném meg érteni, de lehet, hogy nem fogom!?
Először is senkivel, nem akarok vitázni!
Hogy tudtok/tudtatok rágyújtani miközbe babát vártok/vártatok?
Nem féltetek/félsz , hogy valami betegsége lesz?!
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy lehet ilyet tenni?!! :-( :-(
Honnan tudjátok, hogy később sem lesz beteg a gyermek?!
Nálam is igy volt! Nekem később jött ki a betegség. Mondjuk nem egy! Kiderült hallássérült vagyok senki nem vette észre az egész család. Jah és a családban senkinek nincs ilyen betegsége. Kiderült én ezzel a betegséggel születtem!
A másik amikor megtudtam terhes vagyok igazából fel sem fogtam még. Csak akkor tudatosult bennen,mikor 7hetesen uh láttam és hallottam a pici szivverését. Nah , attól kezdve NO CIGI!! Mondjuk előtte nem füstöltem, mint egy gyárkémény.
De mások ekkor sem teszi le a cigit :-( (tisztelet a kivételnek) De miért nem!?
Vitatkozni nem akarok, nem áll szándékomba.
Én amúgy most félek,reménykedek benne,hogy semmi baja nem lesz. Úgy érzem még időben le tettem.
Előre is köszönöm az értelmes hozzá szólásokat!
15 hetes kismami
En csak szeretném megérteni!
Te olvasol? Én nem irtam hogy szar anya az aki bagózik!!!! Nem itélek el senkit! Maradjunk annyiba hogy 14évig keményen bagóztam. Amikor a páromat megismertem ő kérte hogy fogjam vissza magam mert ő szerinte sok volt amit elszivtam! Kérlek benneteket ne támadjatok!!! Nem rossz szándékból irtam ki! Én tényleg szerettem volna tudni! De ha továbbra is támadó válaszokat kapok nem is irok!
Nem tudtam, hogy át lett vesézve! A másik , hogy most tettem fel ilyen kérdést! Feltesz valaki egy kérdést ti támadásnak,itélkezésnek veszitek?
Gondolom nem lehet könnyű le tenni. Anyumnak sem megy!
Sajnálom,hogy ki találták a cigit,alkoholt,drogot. Most nem itt tartanánk!
Ha a dohányosok veszítettek volna el 1-2-3 babát, mint egyesek, akkor azonnal letennék, mert rettegnének, hogy baj lehet abból is.
Nekem attól van hányingerem, amikor nagy mellénnyel mondják, hogy végig cigiztem, mégis egészséges lett.
Persze, igen. Látszólag az. Lehet, hogy nagyobb korában jön ki valami, vagy "egyszerűen" tanulásban akadályozott lesz.
Én sem értem. Én is dohányoztam a terhesség elött de mikor elmentem dokihoz és megerősítette hogy terhes vagyok na onnantól kezdve nem gyújtottam rá. Nekem könnyen ment. Azt mondják hogy ha nehezen megy a leszokás akkor inkább napi 1-2 szál mionthogy sík ideg legyél.
De egyébként én elég undorítónak tartom ha valaki nagy hassal szívja a cigit, meg azt is ha ott a kisgyerek a kezébe vagy tolja a babakocsit és úgy szívja. Nem tudom miért de nekem ez nem jön be.
Ez érdekes kérdés....
Terhességem előtt úgy gondoltam,mint te,sőőőőt elég durván elítéltem a cigiseket,főleg amikor terhesek!
Én nem cigizek (nekem ezért is könnyű...)
Most hogy terhes vagyok,volt egy 1,5 hónapos időszak,hogy minden nap fájt a fejem,elég durván,ami nagyon kikészített.Főleg munka mellett nehezebb elviselni a fájdalmat,...nincs az,hogy lefekszem.....stb
Eleinte kibírtam 3-4 napot gyógyszer nélkül (hozzáteszem előtte rengeteg fájdalomcsillapítót szedtem a fejfájásra,mert durva szinten fájt anno is,de akkor nem napi szinten!)
Utána viszont már nem bírtam,de feleket bekellett,hogy szedjek..én is utáltam magam érte....persze nem jó a gyógyszer,de azzal nyugtatom magam,hogy a betegtájékoztatóban az van,hogy 6 hónaposig lehet szedni.
Ennek a fejfájásnak vége hála,de akkor értettem meg,hogy mit is jelenthet egy cigisnek lemondani a cigiről...
a különbség,hogy a cigire ők szoktak rá,és csakis ők mondhatnak le róla,viszont a fejfájás durva tud lenni,de énsem voltam elég erős,hogy ne vegyek be fájdalom csillapítót.Szval én azóta nem ítélem el őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!