Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigi!? Szeretném meg érteni,...

Cigi!? Szeretném meg érteni, de lehet, hogy nem fogom!?

Figyelt kérdés

Először is senkivel, nem akarok vitázni!

Hogy tudtok/tudtatok rágyújtani miközbe babát vártok/vártatok?

Nem féltetek/félsz , hogy valami betegsége lesz?!

Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy lehet ilyet tenni?!! :-( :-(

Honnan tudjátok, hogy később sem lesz beteg a gyermek?!

Nálam is igy volt! Nekem később jött ki a betegség. Mondjuk nem egy! Kiderült hallássérült vagyok senki nem vette észre az egész család. Jah és a családban senkinek nincs ilyen betegsége. Kiderült én ezzel a betegséggel születtem!

A másik amikor megtudtam terhes vagyok igazából fel sem fogtam még. Csak akkor tudatosult bennen,mikor 7hetesen uh láttam és hallottam a pici szivverését. Nah , attól kezdve NO CIGI!! Mondjuk előtte nem füstöltem, mint egy gyárkémény.

De mások ekkor sem teszi le a cigit :-( (tisztelet a kivételnek) De miért nem!?

Vitatkozni nem akarok, nem áll szándékomba.

Én amúgy most félek,reménykedek benne,hogy semmi baja nem lesz. Úgy érzem még időben le tettem.

Előre is köszönöm az értelmes hozzá szólásokat!

15 hetes kismami

2014. aug. 12. 14:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Utolsok , koszonom az ertelmes valaszokat.

Amugy nem itelem el oket, akik cigiznek.

En csak egy kerdest tettem fel.

Viszont azt hallottam, hogy mindenki azt csinal a sajat egeszsegevel es a babajaval amit akar.

En mar lattam olyat, hogy a doki rendeloje elott 7-8 honapos terhes anyuka 100as cigit szivta. Lattam szinten nagy hassal anyukat aki az allomason szivta.

Akkor irok olyat , hogy mellettem ult egy csajszika ra gyujtott en pedig elmentem mellole. Meg nagy hangosan beszolt nekem, hogy miert megyek tole. Aztan a bnoje mondta, hogyterhes. Ezt pedig onnan tudta, hogy meglatta az uh kepet,mert nezegettem :D meg mielott ragyujtottak volna mellettem.

En tiszteletbe tartom , hog, cigizik, megnem tudd leszokni. Akkor legyen mar olyan kedves ne vagjanak mar pofakat, vagy nem kene beszologatni.

Persze tisztelet a kivetelnek .

Irom nincs bajom azzal,hogy cigiznek. Igaz nem egeszseges,de havalaki megkeri,hogy ne fujja az arcaba a fustot akkor ne tegyen megjegyzest.

2014. aug. 12. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!