Segítség! 7 hetes terhes vagyok nagyon rosszul érzem magam túl élés minden napom. Mit tegyek?
Szia, te szegény kismama! Szívből sajnállak, aki szerint ez nyafkaság, annak fogalma sincs, miről beszél, nekem se volt, de a 6-14. héten kijutott belőle bőven. Nehéz eldönteni, mi a rosszabb: az egész napos elviselhetetlen émelygés, a napi 4-5 hányás, vagy az, amikor már úgy szétmaródik a nyelőcsöved, hogy minden nyelésnél könnybe lábad a szemed. Szóval hidd el, mélyen együtt érzek, és vigasztaljon a tudat, hogy kb. 99% a valószínűsége, hogy a 2. trimeszterben fantasztikusan jól fogod érezni magad.
Nekem egyébként a rennie talán segített volna, amikor egyet-egyet bevettem, jobb volt, de veseköves vagyok, úgyhogy nem szedhettem folyamatosan. Én is mindent kipróbáltam, igaziból semmi nem vált be, illetve végső kétségbeesésemben a 11-12. hét környékén kipróbáltam a tonikot, amit én egyébként nagyon szeretek, és az beválni látszott, csak így utólag már nem tusom eldönteni, hogy tényleg az segített, vagy akkor már amúgy is lecsengőben volt.
Kitartás, erős vagy, ügyes vagy, nem lesz könnyű, de kibírod!
Jut eszembe: a jégkrémet próbáltad?
Van akinek segít a jégkrém, nekem az is csak ideig-óráig volt jó.
A sötét vizelet lehet attól, ha kevés folyadékot iszol, vagy sokat hánysz, emiatt kicsit kiszáradtál, de lehet fertőzéstől is, illetve még sok egyébtől, úgyhogy ha nem múlik el, akkor menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!