Mennyire aggódjak ilyen AFP eredmény mellett?
Figyelt kérdés
Nem mentem el kombinált tesztre, de a 12. heti ultrahangon mindent rendben találtak, a tarkóredő és az orrcsont is rendben volt. Elküldtek vérvételre, én úgy tudom már nem kötelező ez az AFP vizsgálat, de megcsinálták. Ma jött egy levél, hogy menjek be, mert kóros értéket mutat: 0,68 MoM lett. Holnap bemegyek és megérdeklődöm, de most az egész napom parázással telik. Ettől nagy az esély hogy beteg lesz a baba?2014. aug. 11. 13:02
1/6 anonim válasza:
Barátnőmnek mind a 3 gyerekénél rossz lett az eredmény,genetikai vizsgálatra küldték. Mindegyik gyerek egészséges. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Mielőtt én az Afp-re mentem volna, mondták ismerőseim, ha rossz lenne az eredmény, akkor se aggódjak, mert nem megbízható, sokszor pontatlan eredményt ad, nem véletlen hogy kivették a kötelező vizsgálatok közül. Legalábbis nálunk ezt megszüntették.
3/6 anonim válasza:
Genetikán dolgoztam, sok téves és fals eredmény született, sok kismama lett kitéve feleslegesen az aggódásnak, meg magzatvíz minta vételnek. Szerintem ne parázd agyon magad.
4/6 anonim válasza:
Mi újság veled? Nekem 0,75 mom volt, és downos volt a baba. :(
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon sajnálom! :( És mi lett? Megindították a szülést?
Bevallom, gyáva voltam elmenni genetikai vizsgálatra, úgyhogy még nem tudom. De reménykedek a legjobbakban.
2014. szept. 6. 15:59
6/6 anonim válasza:
Meg kellett szulnom a 22.héten. Borzalmas volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!