Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt után...

Pozitív terhességi teszt után hogy mondtátok el szüleiteknek illetve párotoknak hogy terhes vagy? Fiatalabbak írjanak illetve hogy ki hány éves volt mikor teherbe esett?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 13:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
NEkem még nem drült ki hogy van e baba csak olyan nagyon furán érzem magam szeretnénk babát párommlal ő 23 éves én 18 ( nem járok bulizni nem olyan tipus vagyok buli helyett inkább a 3 éves hugommal játszom itthon)
2010. jan. 13. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Én 2hét mulva töltöttem a 18-at mikor kiderült hogy terhes vagyok 12 hetes volt már!Egészségügyi okok miatt nem jöttünk rá előbb mert minidg rendszeretelen volt a menzeszem de jöttek az émelygés hányás stb...házvásárlás előtt áltunk párom 21 volt!Anyujánk telefonon mondta el !Apujának meg személyesen akartuk de az eggyik rokonnak kicsuszott a száján igy nem tölünk tudta meg :/Hát semlegesenálltak hozzá de maikor elkezdett nőni a pocink nagyon örültek és nagyon imádák és most is imádják!Párommal pedig eggyütt vettünk tesztet és eggyütt is csináltuk meg!MA már lssan 9 hós kistökösünk van!
2010. jan. 13. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
85%

Én most vagyok 17éves, és 14hetes kismama, tudom e miatt sokan elítélnek és felelőtlennek tartanak.de engem nem mások véleménye érdekel hanem az a kisbaba akit szeretnék.

És többre tartom magam hogy 17évesen babát várok mint aki elveteti, közben feltudná nevelni ha akarná...

Párom nagyon örül neki, szüleim inkább elfogadták, vannak lenéző tekintetek, de nem érdekel senki, csak a babám, akinek mindent meg fogok adni, szerencsére anyagilag nem lesz gond.

És nekem ő többet jelent bárminél és bárkinél.

IMÁDOM ŐT! -igaz fiatal vagyok de az én gyerekem sem fog semmiben hiányt szenvedni,

2010. júl. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!