Az elmúlt 2héten hányingerem van ez mitől lehet? 35 hetes kismama!
Állítólag a harmadik trimeszterben sokszor visszajönnek az első harmadban lévő tünetek amik voltak...hányinger,émelygés,aluszékonyság...stb...
Én a 28.hétben vagyok,az első harmad nagyon rosz volt a másodikban mintha elvágták,volna kiszaladtam volna a világból olyan fittnek éreztem magam...most hogy beleléptem a harmadikba újra fáradékony lettem,már nem 6-kor pattan ki a szemem hanem alig bírok kikelni 8-kor,néha hányingerem is van,és egyfolytában ég a gyomrom és nem tudok ellene mit tenni...szóval ez ilyen,mindig a 2. harmad a legjobb...de jó hogy létezik a kismama memória...:)
Akkor is terhes vagy, szerintem semmi más ok nincs. Nekem is vannak rosszulléteim, szédülés is, néha elgyengülök, hányingerem van, aludnék. nem hinném, hogy más okot kell keresni, mint a baba. a gyomrodnak a hely egyre kisebb, ez már önmagában is elég ok.
További boldog babavárást kívánok!
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!