5 hetes kismama vagyok. Rettentő hányingerem van és ha elkezdek hányni nem tudom abbahagyni. Néhány jó tanács a tapasztaltaktól?
Szia!
Nekem már előbb volt hányingerem, mint, hogy a teszt kimutatta volna a terhességet.
Most Normaflore-t használok, mivel antibiotikumot kellett szednem. Azóta javult valamit, sőt napok óta nem hánytam.
Érdemes kipróbálni, hátha segít neked is.
A fiamnak is nagyon érzékeny a gyomra, és hogyha előre tudom, hogy hosszabb útra készülünk, akkor 1 héttel előtte elkezdem adni neki, és kibír így 150 km-es utat hányás nélkül.
Remélem tudtam segíteni.
Ha úgy érzed, hogy túl sokat hánysz, akkor irány az orvos! A terhességi vészes hányást nem szabad félvállról venni, mert kiszáradhatsz, rámehet a baba élete, de akár a te életed is veszélybe kerülhet. Napi 8-9 hányás már nem a normális kategória, azt már kezelni kell.
23 hetes kismami
Szia! Átérzem a helyzetedet, én az 5. hónapig hánytam...
Szedj B6 vitamint, nem mondom hogy csodát tesz de sokat segít. Reggel mindig legyen az ágyad mellett egy kis száraz keksz, és mielőtt felemelnéd a fejed a párnáról, harapj belőle. Ne egyél/igyál olyasmit, ami savat csinál, pl. tej, paradicsom,hanem inkább szárazabb dolgokat és igyál sok ásványvizet. Remélem tudtam segíteni egy kicsit. Jobbulást és boldog babavárós ünnepeket! :)
szia.
kérlek, hogy a második válaszoló szavait fontold meg. a terhességi vészes hányás nem babra megy, komolyan kell venni. a hajnali 3 órától 9 -ig hányás 5. hetesen kicsit ijesztő. Valószínű, hogy rosszabbodni fog. Hipp Natal szirup éhgyomorra + B6. De, kérlek hogy napi 8-9 hányás után menj orvoshoz inkább. (előző terhességemmel sajnos hosszabb időt kórházban töltöttem, sok hányós kismami jött be félholt állapotban, volt akinek már nem is tudták megmenti a terhességét, mert vénája sem maradt az infúzióhoz. Bocsáss meg, hogy riogatlak, csak féltelek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!