Baba vagy nem baba?
A tortenet kezdete...
Svajcban elek,egyertelmuen itt jarok orvoshoz.Meg voltak a napjaim,szerencsesnek mondhatom nekem csak 3 naposak.Erre 1-1.5 hetre elkezdett barnas valami folyni belolem,tudni kell,hogy aktivan sportolunk a parommal,ezalatt fitnesst ertek,sulyokkal,megerolteto gyakotlatokkal.Ezen a napon is hasaztam,gondoltam attol kezdett el folydogalni valami,elmentem orvoshoz aki megvizsgalt,ultrahang....vizzel telt ciszta a jobb oldalon,negativ terhessegi teszt.kaptam antibiotikumot es hormont ami elvileg meg kellett volna hoznia a napjaimat ujra,h a ciszta kiurulhessen,aztan egy het mulva vissza,ujra antibiotikum maradt a hormon,kenet vetel aztan most szerdan ujra vissza,hpv es valami bakterium,de nem kozolte mi?!
Nem biztam mar meg benne,szerdan elkuldtem paromat urulogushoz....peteken ment vissza az eredmenyert.....ureaplasma.
Azonnal telefonalgatas,minden orvos fullon vagy szabin (penteken delutan 2-kor nem is varhat mast az ember),korhazat hivom,persze nincs mar hely,menjek az esti ugyeletre.7-ig dolgoztam,irany az ugyelet,hogy felirjanak valamit nekem is az ureoplasmara,pisi minta,varakozas....doki a mutoben,surgos eset....2.5 ora utan megerkezett....kozben a parom is a munkajabol.
Bekerulok,jonnek a szokasos kerdesek...es egyszer csak....Maga terhes! EN kopni nyelni tudtam,csak ultem es visszakerdeztem....Micsoda???Ezt ebbo a par kerdesbol tudja,amiket feltett?Erre a nover oda rakja az orrom ele a pozitiv tesztet!Itt is csak annyit mondtam,hogy biztos rossz a teszt!A doki erre mar csak nevetve,a fejet razva annyit mondott...6 ev alatt amiota praktizal sosem volt hamis teszteredmenye.Erre vagytam nagyon regota,sokaig azt gondoltam nem lehet kisbabam...rendben,megnezzuk ultrahangok,4-5 hetesnek saccol....ultrahang...semmi :-( csak a ciszta,vettek vert,hogy megnezzuk,mennyi a hormon a veremben...hazakuldott mondta kb 1.5 ora mulva hiv....2.5 ora lett belole,hajnal 2 volt...akkor mondta,hogy 1000,de vasarnap menjek be este es vesznek ujra,he nem nott az ertek a tovabbiakro beszelgetunk...szerintetek?tanacstalan vagyok es nagyon aggodom,hogy minden rendben legyen.... :-(
Ebből még bármi lehet.
Nekem is van cisztám (azt mondták sárgatest ciszta) és terhes vagyok :)
Drukkolok neked nagyon!
1-es vagyok
10 hetesek vagyunk :)
Drukkolok!Majd írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!