Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fájhat ha kinyomja magát a baba?

Fájhat ha kinyomja magát a baba?

Figyelt kérdés

25 hetes ikerterhes vagyok, és az elmúlt napokban úgy érzem hirtelen sokat nőtt a hasam. Ma pedig a köldökömtől jobbra lefelé szinte egész nap tompán fájdogál, olyan mintha beütöttem volna, és érzem is ahogy az egyik baba nyomja oda magát, feszíti... nem fáj kimondottan, de kellemetlen. A férjem szerint hívjam fel a dokim, de mit mondjak neki, hogy feszül a hasam??

Szóval csak kis megnyugtatást szeretnék hogy ez normális és lesz még rosszabb is... :) Eddig nagyon kényelmesen viseltem a nagy pocakom, de most olyan nehéznek érzem...

2014. aug. 8. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy emberke volt benn. De hozzam kepest hatalmas volt. Nekem allandoan fajt a pocakom egy ido utan mert allandoan "porgott". Nyomott, feszitett, kicsi volt a hely.

Neked ketten vannak es a hely is egyre szukebb...ha mesz ellenorzesre, kerdezz ra!

2014. aug. 8. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak egy babát várok, mint az előttem szóló. A 30. hétig csak rúgdosott a kiscsaj, azóta pedig ahogyan szűkül neki a hely (most vagyok 35 hetes) kinyomja magát, nyújtózkodik, befeszít. Hát mit ne mondjak baromi fájdalmas tud lenni, sőt olyankor szemmel láthatólag torzul a hasam ahogyan kinyomja magát.
2014. aug. 8. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
32 hetes vagyok szintén egy babát várok. Nekem is sokat feszít ahogy pörög még..bár már egyre kisebb neki a hely. Sokszor fáj, de leginkább kellemetlen. Nekem a doki azt mondta, hogy ez normális.
2014. aug. 8. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondta a dokim, hogy inkább hívjam fel, ha van kérdésem. Ezért van! :-)
2014. aug. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!