Fájhat ha kinyomja magát a baba?
25 hetes ikerterhes vagyok, és az elmúlt napokban úgy érzem hirtelen sokat nőtt a hasam. Ma pedig a köldökömtől jobbra lefelé szinte egész nap tompán fájdogál, olyan mintha beütöttem volna, és érzem is ahogy az egyik baba nyomja oda magát, feszíti... nem fáj kimondottan, de kellemetlen. A férjem szerint hívjam fel a dokim, de mit mondjak neki, hogy feszül a hasam??
Szóval csak kis megnyugtatást szeretnék hogy ez normális és lesz még rosszabb is... :) Eddig nagyon kényelmesen viseltem a nagy pocakom, de most olyan nehéznek érzem...
Nekem csak egy emberke volt benn. De hozzam kepest hatalmas volt. Nekem allandoan fajt a pocakom egy ido utan mert allandoan "porgott". Nyomott, feszitett, kicsi volt a hely.
Neked ketten vannak es a hely is egyre szukebb...ha mesz ellenorzesre, kerdezz ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!