Dr. Zeke József és Dr. Sóvágó Lászlóról írnátok tapasztalatokat?!
Érdekelne,hogy hogy viselkednek a "betegeikkel"?Mennyire emberségesek?Van magánrendelőjük?Ott mennyibe kerül egy-egy vizsgálat?Uh van a magánrendelöben?
Az előző dokim lehúzott egy csomó pénzzel..ellenben még emberséget sem kaptam.Most eljött az idő,hogy váltsak.
Azért Sóvágónál szültem, mert ő a nőgyógyászom ezer éve, de mikor nem jött össze a baba, Zekéhez tanácsolt, és mivel ő meg ebben profi, csodálatosan összehozta. Mivel a terhesség problémamentesnek tűnt, a 12. héten Zeke Dr levette rólam a kezét, és Sóvágónál szültem, ahoyg az eredeti terv is volt. Szívesen szültem volna Zekénél is, de midnkettőben nagyon bíztam, és minden rendben is volt.
Ha újra babát szreetnénk, és ismét nem jönne össze spontán, megint Zeke dr-hoz mennék, és nagy valószínűséggel Sóvágónál szülnék; amúgy nem tudtam, h Zeke nem vállal szülést. Elképzelhető, hogy azért nem, mert egyszerűen már nem fér bele az idejébe. A BMC-ben is vezető orvos, privátja is van, és időnként a János sima nőgyógyászatán is dolgozik - szerintem egyik legprofibb orvos.
Más barátnőmnek is javasoltam őt, ő is elájult, milyen naprakész midnen kérdésben, és miylen komoylan tájékoztatta mindneről.
Szia!
Köszi a választ.Éppen aktuálissá vált a kérdés,mert kiderült,hogy babát várok.Zekéhez fogok bejelentkezni januárban,aztán majd meglátjuk!BUÉK!!
Sziasztok!
Engem tanított Zeke doktor és édesanyám is nála szült. A szülésnél problémák léptek fel, ha Ő nincs, az ikrek sincsenek....
Nagyon jó orvos!!! Régen kedves, figyelmes volt, valószinüleg a sok munka, sok rendelés kicsit ziláltabbá tette, viszont szakmailag nagyon jó!
A mostani elérhetőségét, ha tudja valaki, kérem írja meg emailben: bobisz@freemail.hu
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!