Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő után tudom meg a...

Mennyi idő után tudom meg a cukorszintmérés eredményét? Akkor rögtön, vagy majd be kell mennem az eredményért?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Rögtön megtudod. Csak egy csepp vérre van szükség hozzá az ujjbegyedből:)Minden városban vannak olyan patikák, ahol ingyen vagy pár száz forintért mérnek (koleszterinszintet is)! aznap ne nagyon egyél édeset, és kajálás után ne menj közvetlenül, várj vele kb. 2 órát!
2008. aug. 5. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
szia! nekem nem ujjbegyes lesz,hanem rendes vénás,és nem patikába csinálják,hanem kórházba,időpontra vagyok behívva! akkor is rögtön meg fogom tudni?
2008. aug. 5. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem másnap kell visszamennem az eredményért, azt mondta a védőnő.24 hetesen megyek. (Debrecen- SZTK)
2008. aug. 5. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:

oké!

köszönöm a válszokat!

sziasztok

2008. aug. 5. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem tudtam, hogy nem a gyógyszertári "megoldásról" van szó...

De most már a másik"utat" is tudom + még debreceni is vagyok:)

2008. aug. 5. 20:07
 6/6 anonim válasza:

Attól is függ melyik kórházbvan veszik le.

Én már aznap délután tudtam, de egy ismerösöm egy másik helyen 1 hetet várt.

2008. aug. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!