Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 17 évésen szülök de az apa...

Ha 17 évésen szülök de az apa nagykorú akkor a picinek ki lesz a gyámja? Vagy itt maradhat velünk?

Figyelt kérdés
16,5vagyok az apa nagykorú babát szeretnénk. De ha fiatalkorú vagyok mikor szülök a baba maradhat velünk?

2014. aug. 7. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a "bármikor szétmehetnek"-kel igazat adok neked kedves kérdező. De Nem tudnátok mégis csak várni 18 éves korodig?

Emlékszek az első nagy szerelemnél mi is így voltunk. Huhh.. még jó, hogy hallgattam az idősebb tapasztaltabb nőkre! Hiába vagyok agyilag érettebb még is vártam 5 évet!

Nem bántam meg!

Most boldog házasságban élek egy másik férfivel akivel 4 éve vagyok együtt és most születik majd az első babánk! :)

Ne kapkodd el!! ez a fiú még le is léphet!

De a döntés a Tiéd. Majd előbb-utóbb tanulsz a hibáidból.. :)

2014. aug. 7. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt a van pénzetek szöveget hagyjad már, majd biztos bekajálom. Buta vagy, mint a föld.
2014. aug. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!