Van itt olyan, aki Inofolicot ivott mikor sikerült neki a baba?
Figyelt kérdés
Mióta ittátok,illetve hogyan,és napi hány zacskóval?2014. aug. 6. 20:29
1/7 anonim válasza:
Első hónapban,napi 1 tasakkal. Előtte 2evig nem sikerült , 6 hetes a Kisfiam :)
2/7 A kérdező kommentje:
Dejó!gratulálok!már az első inofolicos hónapban sikerült?én ma kezdtem el napi egy tasakkal,de én a ciklus8.napján kezdtem el.nem tudom az nem gond?
2014. aug. 6. 20:45
3/7 anonim válasza:
Köszi,igen.vegig sem tudtam szedni a dobozt.. Szerintem Nem baj, én is mensi utan kezdtem el. Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
A 3. havi adag már nem fogyott el,de én 2x1-et szedtem,mert egy nem elég. Kórházban dolgozom (nőgyógy.),az orvoslátogató által hozott promó anyagban is ez állt (2x1). Szorítok Neked nagyon! 31+3 hkm. :)
5/7 anonim válasza:
Szia!
Február 7 én kezdtem el szedni, napi egy tasakkal, április 19 én teszteltem
pozitívat! Sok sikert nektek is!
6/7 anonim válasza:
A második doboz felénél már pozitív lett a teszt 6 hónapnyi sikertelen próbálokzás után. Én is napi 2-t ittam. Mi újság azóta? :) szorítok
7/7 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező! Hogy vagy? Iszod még az Inofolicot?
Nekem holnap lesz 4 hete, hogy iszom, napi 1 tasakkal. A ciklusom 20. napján kezdtem el inni, majd az ezt követő 11. napon megjött a vérzésem!!! Ami nálam igazán nagy szó, mert alapvetően veszett hosszú ciklusaim szoktak lenni (az előző 80 napos volt). Kíváncsi vagyok, ez a ciklusom hogyan alakul majd! :)
Írj, ha még itt vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!