Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak -és nincsenek tünetek?!

Vannak -és nincsenek tünetek?!

Figyelt kérdés
Vannak -és nincsenek tünetek?! Vőlegényemmel babát tervezünk! 13. -án termékeny napomon együtt voltunk. Kalkulátor szerint szombaton 5 hetes terhes leszek. Úgy voltam vele, ha jön, akkor jön. Viszont ha nem próbálkozunk legközelebb! Együttlétünk után 2hét múlva éreztem nagyon erős mellfeszülést, hasszúrkálást, több hasonló tünetet. Menstruációm időpontja előtt 4-5 nappal a 22napon barna krémes állagú folyásom volt elég nagy mennyiségben! Aztán másnap rózsaszínes folyás, majd picit sötétebb. Utána a 25. -dik napig kevés barna.24. -dik napon terhességi tünetek elmúltak, ma a 36. -dik napon vissza jöttek. Hányinger, hasszúrka, állandó vizelet. Szedek folsavat negyedelve (0,7mg-ot) + B komplexet. Tesztet csináltam, ami negatív, dokinál még nem voltam, mert állapítani nem nagyon tudna még,31-dik napon megyek. Nem volt elég Hcg-m a teszthez, vagy túl korán teszteltem? Ez most mi akar lenni? Vitaminok vagy a folsav összezavarhatja a hormonjaimat? Adjatok valami bíztató választ légyszi! Próbálok nyugodt maradni, viszont aggódom is!

2014. aug. 6. 15:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Állandó hasmenésem is van.Rendes menstruációm azóta sem jelentkezett!Barnázás közben nem volt alhasi fájdalmaim!Erős görcsös derékfájásom volt csak,ami 10-20 percen belül el is múlt!!Előre is köszönöm válaszotokat!Remélem nyugtatóak -és bíztatóak lesznek!!
2014. aug. 6. 16:47
 2/10 gabriell88 ***** válasza:
Szia! Hányszor teszteltél?
2014. aug. 6. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:
1-szer teszteltem.
2014. aug. 6. 18:56
 4/10 gabriell88 ***** válasza:
ovud után hanyadik napon?
2014. aug. 6. 20:56
 5/10 gabriell88 ***** válasza:
nyugodj meg.2 nap múlva tesztelj megint. A kalkulátor semmit nem jelent, csak a teszt.A HCG 2 naponta termelődik.Nekem is hasonló tüneteim vannak , de én még csak 8.-ára nem váram, nálam is negatív a teszt, nekem is várnom kell még :) ne stresszelj rá :)
2014. aug. 6. 21:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Ovum után 5.-dik napon. De mi lehet ez a több napig tartó barnázás?Inkább csak ez aggaszt. Kedd este elmúlt,de félek,hogy újra kezdődhet.Kívánok neked sok szerencsét,egészséget!!
2014. aug. 6. 22:34
 7/10 gabriell88 ***** válasza:
A beágyazódás is okoz barnázást , ne izgulj. korán teszteltél, nekem ovum után 10 nappal is negatív volt a teszt. 7-12 nap a beágyazódás.Szóval várj még egy kicsit. Ha rendesen meg jön és nem csak barnázol, akkor valószínű nem lett baba.Drukkolok neked. ne stresszelj mert csak rosszabbat csinálsz.
2014. aug. 7. 10:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Menstruáció azóta sem jelentkezett!! Köszönöm válaszaid,és a jó kívánságodat!! Én is kívánok neked minden jót! :) :)
2014. aug. 7. 11:38
 9/10 gabriell88 ***** válasza:
Köszönöm :) Azért írd meg sikerült e :) drukkolok!:)
2014. aug. 7. 17:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Én is szintén drukkolok neked!! :) :)
2014. aug. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!