Jelent az valamit ha ugy latom dagad a kezem? 2-3 napja vettem eszre hogy a gyuru nehezebben jon le az ujjamrol.
Figyelt kérdés
meg a labam is picit mintha puffadtabb lenne de nem hiszem hogy viz van benne,mert benyomtam az ujjammal es nem maradt benn.az egyik ismerosom azt mondta h.ez mar a veget jelenti,lehet benne valami?35hetes kismama2008. aug. 5. 17:21
1/5 anonim válasza:
ha a karod és esetleg az arcod is dagad, az semmiképp nem jelent jót! Keress fel egy orvost amint lehet!
2/5 anonim válasza:
Szia.Ez annyit jelent hogy vizesetsz.A kismamák 80 %-a vizesedik.Én az első gyereknél nagyon vizes voltam, és nagyon korán, most meg egyáltalán nem.De a védőnődnek jelezd mindenképpen.Én is 35 hetes vagyok.
3/5 anonim válasza:
Velem ugyanaz ez a helyzet, most vagyok a 35. hétben én is. A nagy melegtől megdagadt mindenem. Meg hát közeledik a vége is. Ez nem gond, de vigyázz. Polcold a lábad, pihenj.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az enyhe dagadás normális így a vége felé, akkor van gond, ha magas a vérnyomásod, és hirtelen nagyobb súlygyarapodás is bekövetkezik. Én sajnos beleestem ebbe, és kórházba kerültem.
34 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Én is a 35. hétben vagyok, és ugyanezeket észrevettem magamon. A védőnő azt mondta, annyit jelent, hogy közeledik a szülés. Ha reggelre leapad a lábad, kezed nagyjából, akkor nincsen baj! Próbálj inkább délelőtt sokat inni, estefelé keveset, így is éjszaka fog a folyadék nagy része távozni, ugyhogy készülj a sok pisilésre. Nekem ezeket tanácsolták, szerencsére tényleg így működik, reggelre leapad:-) Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!