Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh-án! 34hetes...

Ma voltam uh-án! 34hetes vagyok mostanra kaptam időpontot a 32 heti uh-ra! Képzeljétek 2kg60 dkg+-10%ezt az orvos mondta, de akkor is nagy baba a méretei alapján 38hetes! Baj ez? Lehet előbb szülök? Koponya fekvésű!

Figyelt kérdés
már a 30.héten is 32+6hetesnek felelt meg!de minden rendben van,azt mondta az orvos(áramlás,magzat viz menny.stb.)
2010. jan. 12. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A 34. héten 3200 gramm a babám. A doki azt mondta, hogy számíthatok egy 5 kg-s babára. De nekem már nyitva a méhszáj, úgyhogy remélem a 37.-38. héten megszülöm, akkor talán nem lesz olyan nagy. Az 1. gyerekem 2 héttel volt nagyobb a koránál, 5 nappal túlhordtam, 4,2 kg lett.
2010. jan. 15. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:

37/38 fordulóján született a fiam, végig óriást mértek, erre egy 53cm 3470gos pöttömöm lett. holott 4kgs gyereket jósolgattak(tele volt a szekrény 62es ruhákkal, az 56os is nagy volt rá)

Mindig két héttel nagyobbnak mérték a babát, minden irányból.

Szülni bármikor szülhetsz, nálam voltak fájások a szülés előt egy héttel. Azért nem holnap lesz az:) nyugi

2010. jan. 15. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem végig 3 héttel nagyobb babát mondtak,mindig 2 és 4D-s uh-val nézett a doki havonta. 36 hetesen mondta hogy 3600 gramm már a baba szóval vígan 4 kiló feletti lesz szüléskor,na ehhez képest a kiírt nap elött 2 nappal szültem és 3450gramm lett. :) Szóval ne aggódj! :)
2010. jan. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!