Ki volt már kromoszoma magzatvízvizsgálaton? Február 8-ig kell eldöntenem hogy vállalom e?
39 éves vagyok 3ik gyerekem várrom 14hetes terhes és a Down kór szűrés miatt kérdezném.
Akinél már elvégezték azoktol szeretnék kérni véleményt és hogy minden rendben volt-e, van-e?
2008. októberében voltam, lányom péneteken volt 10 hónapos.
Vagyis minden rendben.
előző
a korom miatt mentem önszántamból, akkor voltam majdem 37 éves és második babámat vártam
Köszönöm a gyors válaszokat. Még az lenne a kérdésem hogy vizsgálat után hazaengednek vagy bent tartanak és kell vinni valamit?
Debreceni vagyok
Szia!
Bemész reggel, még aznap megcsinálják és csak másnap engednek haza. Megfigyelésre benn tartanak,mert 1% az esély a vetélésre. Nálam nem volt semmi gond, azóta elmúltak 9hónaposak a lányaim.
Szia!
Én meg úgy tudom, hogy ha debreceni vagy és debrecenbe csinálják, akkor hazaengednek már aznap. Ha vidéki lennél, akkor tartanának bent. Úgyhogy erre inkább majd kérdezz rá.
15:10
Igaz én Bpi-i vagyok és a Baroos utcában csinálták, de nem mentem haza, hanem bentmaradtam egy éjszakára.
Nekem nem magzatvíz, hanem chorionboholy vizsgalatom volt, de ugyanaz az eljárás.
Nálunk, Kecskeméten, a kecskemétieket a vizsgálat napján késő délután hazaengedték, ha nem volt panasz, a vidékiek másnap reggel mentek haza.
Ennek a vizsgálatnak hamarabb van meg az eredménye, mint a magzatvíznek, kegkésőbb 2 hét és az eredmény a kézben van.
Egyébként minden redben találtak...azóta sokkal nyugodtabban várom a lányunkat, szerintem megéri megcsináltatni.
Aznap egyébként 11-12 vizsgálatot csináltak, úgy tudom, hogy senkinek semmi baja nem lett és a babákkal is minden rendben volt.
Annyit még, hogy a vizsgálat után javasolnak pár nap pihenést, kímélő életmódot. Én betartottam rendesen.
Minden jót!
(35+4 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!