Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha magzatvizvizsgalaton...

Ha magzatvizvizsgalaton voltam, mikor kapom meg az eredmenyet postai uton?

Figyelt kérdés
Eddig 2 hetet vartam, de nagyon nehez meg 1 hetet varni. Mindenkinel aki volt eltelt a pont 3 het?
2008. aug. 27. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Énis voltam de nekem 4 hetet kellett várnom és nem postai úton kaptam meg ,hanem el kellett mennem érte.Szerintem az így sokkal bizalmasabb, mint postai úton.De a 4 hetet ki kellett várni!!!!Nagyon nehéz volt de megérte!!!Ez attól is függhet sztem, melyik géndiagnosztikai központban vették le.
2008. aug. 27. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Mért kellett ,magzatvizvisgálatra menned?
2008. aug. 27. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
szia.én is kb 2 hete voltam,mert a korom miatt kérték az orvosok.nekem is ugy kell érte visszamenni, kb 2 hét múlva.amikor tanácsadáson voltam, akkor kaptam egy papírt amire az is rá volt írva,hogy ha valami rendkívüli gond van azonnal telefonálnak,ezért kérték a pontos elérhetőséget.én nem is gondolok arra, hogy bármi probléma lehet.csak magamat és a picit hergelném feleslegesen.ha amúgy jok a leleteid,és a családba se volt semmi különös betegség,akkor nincs mitől félned.
2008. aug. 27. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
En a MAV korhazban voltam augusztus 12-en, a Free beta HcG ertekek magassaga miatt, ami az atlagos 1 helyett nekem 12 volt. Mondjuk amugy is 36 eves vagyok. Es most 19 hetes vagyok. Szoval nehez. Aki volt ilyenen probalta surgetni az eredmenyt telefonon?
2008. aug. 27. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem rá volt írva a papírra ,hogy ne sürgessük ne zaklassuk őket, mert az zavarja a munkájukat .Velem papírt is aláirattak.Sztem ha gond lenne akkor értesítenek mielöbb.
2008. aug. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!