Vannak itt 20-21 hetes kismamik?
Sziasztok.
Ma voltam genetikai uh-n,amk nekem donto szempontu volt,es vizvalaszto... eddig semmit nem vettem,es ebben a honapban meg nem is tervezem.
Ti hogy vagytok a vasarlassal? Segitenetek nekem mi alapjan szedjem ossze a babakelengye listat? Elso kisbabam.
Termeszetesen egyszerre nem tudok mindent megvenni,mert kozben elni kell,es maganhoz jarok,no meg nyakamon az eskuvo :)
Erzitek mar a picit? Minden nap? Kisfiu vagy kislany lesz?
Nekem kislanyom lesz es december 27-re vagyok kiirva :)))
Sziasztok
En is erzem minden nap :)
Felkeles utan 1-2oraval szokott jelentkezni,es estenkent egyre tobbet. Bar ma..epp hogy ereztem parszor..
A meleggel nincs bajom,jol viselem. A pocak mostanaban kezdett el noni,egyik naprol a masikra ugy hogy igen latsuik,mar kukkoljak az utcan. Tegnap pedig egy kedves pasas leultetett a buszon a helyere :)
Szia! Én december 22- re vagyok kiírva és kisfiú lesz! Venni nagyon nem kell semmit csak pár apróságot mert a tesótól megmaradt aki szintén fiú!
A pocakom mások szerint kicsi ahhoz képest hány hetes vagyok bár nekem már nagynak tűnik ahhoz képest amilyen volt! :)
Mostanában eléggé keményedik a pocakom, alig van étvàgyam,és sűrűn van hangulat ingadozásom!
Kb 15 hetesen éreztem először mocorogni, ma viszont alig,szinte semmit!
Ma en is alig.. de tegnap egesz nap buli volt a hasamban,mar fajt is gorcsoltem..
jut eszembe gorcs! Nektek ilyen tajt mostansag nem faj a hasatok?
NekeM masodik napja nyilalgat,fajdogal,elkezdtem megint a magneziumot. Ugy megojedtem,hogy mentem megnezetni a mehszajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!