18-19 hetes kismamik mekkora a pocitok?
Figyelt kérdés
Kezdett mar latszani a pocitok? Megirnatok hogy hany cm? Esetleg hiztatok ha igen mennyit?2014. júl. 31. 15:10
2/5 anonim válasza:
szia. 105cm a pocim kormerete. Kb ugy nezek ki mint egy hat honapos kismama. Kb -3 kgnal jarok, pedig eszek rendesen. 15 hetes korom ota erzem mocorogni a babankat. 11 hetes korpm ota jonnek az emberek gratulalni es elso baba lesz. :-)
17+5 hkm
3/5 anonim válasza:
2 kg-ot hiztam, 20. hét. Kis gömbölyű a pocakom - már határozottan látszik. Meg szokták kérdezni babát várok-e.
4/5 anonim válasza:
Huhh Sajnos kép csak laptopon van, de 1 kg-ot híztam eddig.
Tegnap bementem egy üzletbe és az eladó csaj nem hitte el hogy kismama vagyok mert nem is látszódott a pocakom :)
Bár én azért látom a változást,idegen még nem mondja meg:)
20+4 hkm
5/5 anonim válasza:
Szia!
Sajnos nem tudom megmondani hány cm,még nem mértem.. de nálam nem mérvadó,mert túlsúlyos vagyok :(
Viszont ez a kép 18+4-nél készült! :)
eddig 6kg-t fogytam,2 jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!