Szerintetek normális, hogy 11 hetes terhes vagyok és még az orvos nem vizsgált meg ultrahanggal, csak 5 hetesen amikor még csak a petezsákot látta?
hát mi erre számítottunk, így az első vizsgálatokat magánnal csináltattuk. egyszer mentünk akkor csak kézi vizsgálatot csinált, és visszahívott uh-ra, úgy is megnézett, kaptunk képet is. jó ez két héten belül 2x 7-8ezer ft, de minden rendben volt utána meg hogy itthon maradtam táppénzen volt időm sztk-s dokihoz menni. 11hetesen vizsgált kézzel, azt 30hetesen uh-val és kész. csak küldött ide oda meg adta a beutalókat és a pecséteket. most a végére, 35hetesen kértünk fel szülésznőt a ctg-ket meg a vizsgálatokat ő csinálja, ő lesz ott a szülésen, tehát sztk-s doki nem egyhamar fog látni. tehát nekem az első vizsgálat és az utolsó fontos volt így fizetünk érte. persze közben is elmentünk 16 és 26hetesen 4dre ott is fizetsz és megnézik hogy minden rendben van e, így feleslegesnek tartottam a magán dokit. ha egyik vizsgálaton gondot mondtak volna akkor lehet felkeresünk egyet. de így...
amúgy tényleg fura hogy nem nézte meg hogy van e szívhang...
Nálunk az sztk-ban megvizsgált akárhányszor mentem mindig néztünk UH-t meg szivhangot. Sőt egyszer kétségbe esve mentem be emrt picit véreztem ( vagyis inkább ilyen rózsaszínes folyás volt...) akkor is megvizsgált egyből fogadott néztünk uh-t mindent. Nagyon rendes dokim van! De nincs keretem felfogadni :(
Nekem hüvelyi uh-t nem is csináltak. Hasi uh-n voltam mindig. down-kórra elküldött? Engem oda se küldtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!