Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számítsak így? Még csak...

Mire számítsak így? Még csak 22 hetes vagyok, de a belső méhszájam 6mm-re kitágult?

Figyelt kérdés
Eddig a méhszájon volt a lepény,szerencsére már elhúzódott onnan,de most meg jött ez... :( 2 hetente kontroll uh-ra kell járnom és ágynyugalmat írt elő a doki,de van egy 2 évesem,szóval fogalmam sincs,hogy tudom majd kivitelezni. Van még vki,akinek szintén korán kinyílt a méhszáj? Nagyon nem szeretném,hogy koraszülött legyen a kislányom,de a fiamat sem akarom elhanyagolni :( annyira nehéz. Azt is mondta a doki,hogy nem akkora probléma,hogy kinyílt,mert többedszer szülő nőknél előfordul,a méhszáj sem rövidült,csak az a lényeg,hogy tovább ne nyíljon... :(
2014. aug. 5. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam,végig kórházban voltam a 20.héttől,és még vérezni is kezdtem,akkor megemelték az ágyam végét,úgy,hogy a lábrész legyen magasabban. 40.hétre született,egészségesen a babám.
2014. aug. 5. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja,és addig a nagymama vigyázott a 2 és 5 évesemre.
2014. aug. 5. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
15. héten a belső 5mm-re, 28-on a külső 1 ujjnyira. 15. héttől feküdtem a 36-ig, 1 nappal túlhordtam.
2014. aug. 5. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, próbálj meg minél többet pihenni. Tudom, hogy nagyon nehéz de meg kell próbálni tényleg feküdni. Akármilyen segítség aki a kisfiaddal foglalkozik szívesen látott vendég legyen! Én sajnos az ellenpélda vagyok, nekem baj lett belőle, ezért mondom hogy sok sok sok sok pihenés, kitartás!!!
2014. aug. 5. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
barátnőmnek a 21. héten két ujjnyira kinyílt a méhszája (nem tudom, ez hány mm), őt befektették, kapott infúziót, otthon meg ágynyugalom. 39. héten szült, nem lett baj, nyugi, nálad sem lesz :)
2014. aug. 5. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos nálunk nem olyan a nagymama,hogy pár hónapot tudna vigyázni a fiamra,mert még ő is dolgozik. A dédiktől meg nem várhatom el,hogy egy 2 évessel töltsék a napot,mert hiába nem olyan idősek (72 és 74),de azért nekik már nehéz lenne. Próbálok kreatív lenni és olyanokat játszani vele,amiket fekve is lehet. Csak látom szegényen,hogy unatkozik,hiányzik neki a mindennapos játszi,a nagy séták :( most családi napközin gondolkodom,legalább egy héten 2x lehessen gyerekek között és tudjon önfeledten játszani :( rettentően bűntudatom van,hogy nem tudok mindent megadni neki,amitől jól érzi magát. Nagyon sajnálom utolsó előtti,nekem volt egy vételesem a fiam előtt 20 hetesen,borzasztó volt,átérzem a fájdalmad. A fiammal viszont teljesen problémamentes terhességem volt,még túl is hordtam,indítani kellett. Bárcsak most is ez lenne a "gondom". Minden újabb eltelt hét ajándék,csak azon imádkozom,hogy legalább 30 hétig bent maradjon,előbb ne történjen semmi.
2014. aug. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!