Hogyan kell számolni a heteket? Ha pl azt írják a papírra Grav. S.13 ez hány hétnek felel meg?
Figyelt kérdés
ez egyenlő a 12. héttel? Ez a betöltött, vagy csak a kezdett? Hogy van ezekkel a jelölésekkel?2010. jan. 12. 10:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem annyira nem fakszniznak ezen, mint mi, kismamák. :-) A Grav.S.13 a 13. terheségi hétnek felel meg, de hogy benne jársz-e, vagy épp aznap töltöd be, az többnyire mellékes. Az ultrahangos mérési hibahatár is kb ennyi.
2/8 anonim válasza:
Elvileg a betöltött 13nak kellene lennie. De, ahogy az előző válaszoló is írta, nem agyalnak ezen annyit. Nemigen számít.
3/8 A kérdező kommentje:
csak ezért kérdeztem mert ekkora hívtak vissza UH-ra. És mindenhol 12. hetes genetikai Uh-nak olvastam
2010. jan. 12. 10:59
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem is a 13. héten csinálták meg, egészen pontosan 13+2 napos voltam. Nem gond, ne aggódj. :-) A statisztikából pontosan tudják, hogy hány naposan mekkorának kell lennie a babának.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. jan. 12. 11:06
6/8 anonim válasza:
Ez már betöltött 13 hetet jelent (tehát a 14. hétben vagy, de azt még nem töltötted be), ami 13+0-13+6 hetes terhességet ölel fel. Egyébként a heteknek egyetlen egyszer van jelentősége a terhesség alatt, az AFP vérvételkor, mert ott pontosan betöltött 16 hetesen kell. Egyébként a babák egy ideig egyformán fejlődnek, utána eltérően. Ezért állapítják meg a 12. heti genetikai uh-n, hogy hány hetes vagy az uh szerint, ami ugye lehet kevesebb is, meg több is. Mi a 12. heti uh-n 11+3 hetesnek feleltünk meg, mert a ciklus végén fogant a baba,és utána is eszerint fejlődött (uh alapján, nem menzesz szerint). Az, hogy mikor bújik ki, meg már az ő döntése (melyik számítás szerint). Remélem hamarosan. 39 hetes kismami
7/8 anonim válasza:
Én még nem töltöttem be a 12.hetet mikor voltam uh-án és ott derült ki,hogy már betöltöttem a 14. hetet is.:)Ne aggódj pár napon.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ Nektek is!
2010. jan. 13. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!