Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Székrekedés SOS mit csináljak?

Székrekedés SOS mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sosem volt ilyen jellegű problémám, de már 8 napja mégis ezzel szenvedek, mintha egy csettintésre leállt volna a bélműködésem, nem értem, pedig amúgy is úgy étkezem, hogy ne lehessen gond ezzel! 4 napig nem tudtam wc-zni, aranyerem lett, próbáltam szilvalekvárt, tamarinlekvárt, langyos vizet, tejet dinnyével stb és az égvilágos semmi hatása nem volt, végül a háziorvos azt mondta vehetek be guttalaxot, na azt nem kívánom senkinek, gyakorlatilag majdnem megszültem olyan fájásaim lettek meg hasmenésem is de ilyen áron többet nem próbálkoznék vele, mert a falat kapartam a hasgörcstől! Most újabb 4. napja nincs székletem, újra bevetettem mindent, még lenmagot is, sőt már túl vagyok a glicerines kúpon is amit tartogattam bent fél órán keresztül, de még ingert sem csinált, mit tegyek?? El vagyok keseredve és nem értem mitől van ez... :(
2014. aug. 2. 11:05
1 2
 11/12 mi a fene ***** válasza:
A beöntés is megindithatja a szülést én a korpás gyümölcsös étrendet javaslom.
2014. aug. 18. 20:02
 12/12 anonim válasza:
Hasonló problémám volt :( Először Dulcosofttal próbálkoztam (23 hetes vagyok), de semmi. Két nőgyógyásszal is sikerült beszélni, az egyik paraffin olajat ajánlott glicerin-kúppal (nekem nem használt, annyira borzasztó volt már lent a helyzet). A másik mondta a klizmát, és az csodák csodájára használt. Ugyan azt mondjak hogy terhesen nem jó beöntèst használni, mert alhasi vérbőséget okoz, de szerintem a túlzott erejű nyomás és szenvedés is ugyanolyan rossz a babának/mamának, és a doki is azt mondta hogy ilyen helyzetben nyugodtan lehet használni. Azóta megfogadtam hogy sokkal jobban figyelek a folyadék bevitelre (meleg víz/tea segít), illetve sok zöldség gyümölcs, de azt is csak sok vízzel, különben az is bent ragadhat.
2021. júl. 20. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!