Székrekedés SOS mit csináljak?
Sajnalom:-( nekem is gyakran volt szekrekedesem. Nekem a sargabarack nagy mennyisegben valt be eddig a legjobban, max masnap reggel (de van h 10percre ra, h megeszem) mar tudok wczni, es nem is szenvedek, mert jol meglagyitja. Illetve nekem a masik ami segit az a szilva. En is probaltam szilvalekvart, eloszor segitett, masodjara mar nem.
Illetve ami meg eleinte segitett nekem, hogy ittam egy pohar sima forro vizet (persze annyira forrot hogy azert a szamat ne egesse szet). Az ot perc mulva megtette a hatast. Azota probalom tartani a sargabarack dietamat, ugyh nem volt szukseg a forro vizes "trukkre". Remelem megtalalod ami legjobban hat neked!
10+3hkm
Szia!
Nekem is borzasztó székrekedésem volt terhesen. A Hunyadi víz vált be, semmi más.
Engem nagyon leszidott a nőgyógyász, hogy glicerinkúpot és Laevolacot vettem be. Semmit nem szabad, mi görcsöt okozhat, mert elmehet a baba. Azt mondta, csak korpa.
Azóta a következő a menet:
- reggel 3-4 aszalt szilva
- szintén reggel 3 zabkorpa tabletta (patikából) bő folyadékkal
- napközben sok friss gyümölcs (barack, szilva, dinnye)
- néha joghurt
Elég jó (magamhoz képest), késő este menetrend szerűen jön a nagyvécé... (Igen, nekem csak reggelről késő estére jön meg a hatás... ez van...)
Amúgy nekem ez ősi probléma, nemcsak terhesség alatt, de most még nehezebb. Nem gondoltam, hogy ezek az egyszerű dolgok használhatnak nekem, a makacs székrekedősnek. De használnak.
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!