Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye minden rendben lesz a 16...

Ugye minden rendben lesz a 16 hetes magzatommal?

Figyelt kérdés
Második gyermekemet várom, a 16. hetet kezdtük. A kisfiam egy örökmozgó, egy percnyi megállásom sincs egész nap, amit egyébként nagyon élvezek, csak emlékszem, hogy amikor a kisfiunkat vártuk, rengeteget pihentem, egész más dimenziókban telt az a várandósság. Nagyon boldogok vagyunk az újabb baba miatt, csak talán jobban aggódom, mint az első terhességem idején bármikor. Pedig azt hittem, hogy a rutin majd segíteni fog. Már 1-2 hete elkezdtem érezni a pici mozgásait, persze, csak olyan kapirgálósan, most pedig már kb. 1 hete semmit nem érzek. A kisfiammal ez is máshogy volt: 18 hetesen éreztem először, de onnantól kezdve majdnem minden nap kirúgta a ház oldalát:-) Nem akarok problémát kreálni magamnak, csak picit aggódom. Kérdésem különösebben nincs, csak örülök, hogy meghallgattok.
2014. aug. 2. 00:11
 1/5 anonim válasza:
0%
Örülök, hogy írtál.
2014. aug. 2. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél magzatszívhang figyelőt nem drága és megéri.Gratulálok.38hkm
2014. aug. 2. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ember válogatja. én a 4 éves hiperaktiv fiam után rohangàltam, sokat volt ölben is. ezen kívül költöztünk, én a fészekrako ösztöneimmel kifestettem az egész lakást minden gond nélkül. a lányommat 2 nappal túl hordtam, semmi baja nincs.

a sogornöm teljesen az ellentétem, folyton panaszkodott pedig csak a napi hàzimunkàt kellett elvégezze(azt se mint neki egyedül), jajveszékelt minden rugàsra, aggodott teljesen feleslegesen erre az őrületbe kergetve a rokonokat ismerősöket.

szerintem ennyitől nem lesz semmi baja, élvezd ki a terhességet :)

2014. aug. 2. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

lehet máshol van most a méhlepény és tompít

(gyk-n olvastam...)

2014. aug. 2. 01:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugalom, az elején előfordul, hogy nem érzed, jellemzően akkor, ha csinál egy hátraarcot, és a gerinced körül rugdos, vagy akkor, ha a lepény mellső fali.

A pihenést meg az egészséges terhesség azért annyira extrán nem igényli (én otthonról dolgoztam, szakvizsgáztam, a férjem épp a PhD-ját védte és állandóan ügyeletes volt, így lakásátépítést vezényeltem, emellett új szakra felvételiztem - gyakorlatilag nem ültem le a várandósság alatt). Ha nem érzed jól magad, görcsölsz, akkor keress egy kis segítséget a nagytesóhoz, de ne stresszelj. :)

2014. aug. 2. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!