Jövő szerdán 5 hét 2 naposan megyek először ultrahangra. Mire számíthatok szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:35
11/17 A kérdező kommentje:
Nem :)
Nekünk már van egy öt és fél éves kisfiunk. :) Annyira hipereleven hogy csak most mertünk belevágni a tesóprojectbe tavaly. Azóta sajnos volt egy missed-em de érzem, hogy most rendben lesz. :)
2014. aug. 2. 18:56
12/17 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem nálatok is minden rendben! Mi láttunk egy szép 8mm-es petezsákot 2mm-es szikhólyaggal. :)
2014. aug. 6. 15:09
13/17 anonim válasza:
Sya! Jaj de jó! Gratulálok! Remélem nálunk is fog látszódni valami. Én este hatra megyek dokihoz. Mikorra hívott vissza?
14/17 anonim válasza:
Sya! 8mm.-es petezsákot látott és benne szikhólyagot. :) 3 hét múlva kell visszamennem.
15/17 A kérdező kommentje:
De jó! :D Örülök, gratulálok! :)
Nekem hetente kell mennem az előzmények miatt. Talán így nem stresszelek annyira. Mesélj majd hogy hogy vagytok! :)
2014. aug. 6. 20:47
16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Nem tudom, hogy olvasod-e még de ma voltunk ismét ultrahangon és 7mm-es pici babánk van akinek gyönyörűen kalimpál a szivecskéje :)) <3
2014. aug. 13. 16:04
17/17 anonim válasza:
De jó! Örülök nektek! Nekem még olyan messze van a 27.-e. Már én is alig várom hogy hallhassam a kis szívét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!