Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem mozog a baba! Tipp?

Nem mozog a baba! Tipp?

Figyelt kérdés

Elkaptam egy hányásos, hasmenéses vírust. Tegnap du egy nagyot nyilalt a hasamba, azóta nem éreztem mozogni a babát.Tippek, hogy hogyan lehet felkölteni egy remélhetőleg alvó magzatot?

holnapra van időpontom terhesrendelésre :/

2014. júl. 31. 21:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Holnap írd meg hogy mivolt!!! Reméljük hogy csak őt is megviselte ez az egész!!
2014. júl. 31. 21:30
 12/27 A kérdező kommentje:
Attól, hogy csecsemőkkel foglalkozol, még nem élsz a testemben! Majd inkább én hagy tudjam, hogy mikor mit érzek. Köszi! :)
2014. júl. 31. 21:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én már tuti elmentem volna soron kívül dokihoz. Azért ez nem játék.
2014. júl. 31. 21:39
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de kizárt hogy azt érezd 17 hetesen hogy kinyomja magát és bukfencezik. Ha egy szakembernek nem hiszel, bízz bennem, mert voltam én is terhes. Inkább a beleid mozgását érezted "bukfencezésnek". Ilyenkor ugyanis gyakori a puffadás. Nem bántásként ìrom mindezt csak így van. Nagyon picike még ahhoz hogy ilyeneket csináljon. Benn van egy vízel teli burokban. Gyakorlatilag abban lebeg. Ha nem érzed mozogni, éppen ezért remélhetőleg minden rendben van vele.
2014. júl. 31. 21:43
 15/27 anonim ***** válasza:
47%

Csoki vagy szőlőcukor aktivizálhatja. Egy kis csoki talán még jó is lenne most, legalábbis én az ilyen vírusok után szoktam szopogatni étcsokit, mert jól esik.

Egyébként ma az enyém is alig mozgott, nemrég hallgattam meg szívhangfigyelővel, mert annyira lusta volt, pedig ő már nagy baba, minden mozdulatát lehet érezni. Lehet, hogy az időjárás viseli meg őket.

2014. júl. 31. 21:54
 16/27 anonim ***** válasza:
na azóta érezted mozogni?
2014. júl. 31. 22:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg pont úgy fordul, hogy nem érzed a mozgását. Azért írd meg, mi volt dokinál.
2014. júl. 31. 22:48
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Nekem volt egy 24 hetes elhalásom, 2. napja nem mozgott, és a köcsög védőnő talált szívhangot (az enyémet nyilván), azt mondta, nem kell UH, rendben van minden. Hülye voltam, mert éreztem, hogy gáz van, nem mentem el dokihoz azonnal. 4. napon már kényszertartásban volt.

Ne vedd készpénznek, és nem mindenkinél lesz ez, de MENJ, NÉZESD MEG! SZÍVHANG NEM ELÉG? LÁTNI

KELL!!!

2014. aug. 1. 08:58
 19/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Milyen az a kényszertartás?
2014. aug. 1. 14:50
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2014. aug. 3. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!