Elkaptam egy hányásos, hasmenéses vírust. Tegnap du egy nagyot nyilalt a hasamba, azóta nem éreztem mozogni a babát.Tippek, hogy hogyan lehet felkölteni egy remélhetőleg alvó magzatot?
fél tábla csoki elfogyasztása után kb. 3/4 órával mozogni szokott.
MOndjuk azt nem írtad, hány hetes vagy, mert ha még viszonylag az elején, akkor nem gond hogy nem érzed minden nap.
Ha viszont hánytál, akkor nem tudom jó lenne-e csokit enni. Én vagy étcsokival próbálkoznék, ha kívánod, vagy kólát innék egy jó nagy pohárral.
2014. júl. 31. 21:11
3/27 A kérdező kommentje:
17 ez lemaradt, bocsi és 13 hetes kora óta érzem (nem első baba)
2014. júl. 31. 21:12
4/27 A kérdező kommentje:
Tegnap egész éjszaka volt hányás, hasmenés, a pohár víz kb 10 percet töltött bennem majd angolosan távozott valamely testnyílásomon ugyan abban a formában ahogy befelé ment :/ Ma már jobb volt, ettem egy szendvicset és ittam egy pohár kólát, hogy hátha, de semmi. Hiába simogatom, a testvére szólongatja, óvatosan megrázogattam, de nulla reakció :/
2014. júl. 31. 21:14
5/27 anonim válasza:
Nos, kíméletesség sorrendjében: evés, ivás, csoki, kóla (bár a koffein nem biztos, hogy jó estére), mozgás, ha végképp kezd eluralkodni rajtad a pánik, akkor a pocak közvetlen piszkálása, rázogatása. Amúgy mennyi idős vagy? Ha hanyatt fekszel, akkor sem érzed? Mivel nekem volt egy magzatelhalásom, így a következő terhességemnél rendesen elfogott a rémület, ha nem éreztem a babám egy fél napig. Én képes voltam ujjal bökdösni, hogy megmozduljon... :) Azért ezzel csak finoman!
2014. júl. 31. 21:15
6/27 anonim válasza:
17 hetesen szerintem nem gond hogy nem érzed, de ha nagyon nyugtalanít, akkor menj el egy UH-ra, abból baj nem lehet.
2014. júl. 31. 21:17
7/27 A kérdező kommentje:
5-ös válaszolónak: mindenhogy éreztem a mozgását, teljesen kifeszítette magát, bukfencezett, főleg ha a tesója "piszkálta", most semmi, Hanyatt már nagyon látható is volt a mozgás, most semmi :/
2014. júl. 31. 21:21
8/27 anonim válasza:
Amikor én aggodtam h vmelyik bébit nem érzem elmentem avédőnőhöz es megkereste a szívhangokat
2014. júl. 31. 21:22
9/27 anonim válasza:
Na? Mi van veletek? Mozog? Írj,drukkolok!
2014. júl. 31. 21:24
10/27 anonim válasza:
Azért annyira nagy mozgásokat nem érezhetsz,főleg nem azt hogy kinyomja magát,vagy bukfencezik.
Kérlek, még alig 20cm és 160g=16dkg,ezt te nem érzed!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!