Furcsa kérdés?!

Figyelt kérdés
2. trimeszter közepén vagyok, és ez trimeszter eleje óta a hormonjaim tombolnak. Már többször álmodtam azt, hogy szexelek, és arra ébredtek fel, hogy orgazmusom van. Nagyon gáz. A férjemmel amúgy nem vagyunk együtt, eléggé sokat görcsöltem, most is szoktam még a terhesség alatt. Na ez az, féltem nagyon a babát, nehogy baj legyen. Más is van így? Hogy tudom ezt leállítani. Nagyon zavar. :(
2014. júl. 31. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Görcs ide vagy oda,egy laza kis szex vagy petting,nem hogy ártana,de jót is tenne.Testileg lelkileg felfrissülnél. Én is veszélyeztetett voltam végig,de néha könnyítettünk magunkon.Ép ésszel nem bírtam már,hiányzott a férjem,tudom nem minden a szex,de heteket..hónapokat nem bírtunk ki.Én azon csodálkozok,akinek tényleg nincs baja,még is megvonja a szexet már félidőtől,mert hogy azt már nem lehet.De hogy nem!!!Csak idegbajosak voltunk mind a ketten,feszültek,és martuk egymást minden kis sz@rért.. Aztán megoldottuk a problémánkat. :D A gyereknek sem lett baja,erős egészséges,eleven 3 éves már. :)
2014. júl. 31. 08:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, hátha van valami olyan magyarázat, hogy ez picúrnak jót tesz. :)
2014. júl. 31. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Szexelj!

A hormonok mind átjutnak a babához is amit a szervezeted termel és az orgazmustól felszabaduló endorfin neki is jót tesz.

2014. júl. 31. 08:54
 4/9 A kérdező kommentje:
A méhösszehúzódásoktól nem lesz baja?
2014. júl. 31. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezd meg inkább az orvosodat, majd ő megmondja, hogy lehet e szex vagy sem. Én görcsölgetek, vérezgetek néha (barnásan), nekem nem ajánlotta a doki hogy összebújjunk. Akinek nincs semmi baja elhiszem hogy nem fél, de nem kellene rájuk hallgatnod.
2014. júl. 31. 09:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem, én nem szeretnék, pont ettől félek, nehogy a méhösszehúzódásoktól legyen baja. Csak miután alvás közben jön, nem tudok mit tenni. :( Nem egy jó helyzet, elhihetitek.
2014. júl. 31. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
En ugyanigy voltam.mikor orgazmusom volt olyan osszehuzodasaim voltak h csak na.ugy fajt.aztan almomban nem egyszer volt orgazmusom tok gaz volt...mi maradtunk az oralis dolgoknal.:-)de inkabb kerdezd meg a dokidat.egyebken ha vmi neked jo akkor az a babanak is.nekem mar 5honapos a kis mosolymano:-)
2014. júl. 31. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Állítólag az orgazmus nagyon jó a görcsökre.:)Úgyhogy nyugodtan.:)

Én is sokszor álmodtam,hogy szexelek,és arra keltem,hogy lüktet ott lent.:)

Sőt,hallottam,hogy a szex terhesség alatt jó hatással van a babára,bár azt nem tudom miért.:)

26hkm

2014. júl. 31. 11:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon remélem! Mondjuk szexelni továbbra sem akarok, de ha ezek az éjszakai "kalandok" nem ártanak neki, az jó hír. :)
2014. júl. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!