Névválasztási problémák. Más is volt hasonló
helyzetben? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sajnos párommal nem igazán egyezünk, ami a születendő kisfiúnk nevét illeti! Tegnap felhozta, hogy mi lenne, ha az ő nevét kapná, de ezt én nem szeretném! Nincsen csúnya neve, de akkor sem jutott eszembe soha, mert elég gyakori...Én pont, h ritkább nevet szeretnék neki! Viszont még abba is belemenne, hogy 2. keresztneve legyen, holott mindig is feleslegesnek tartottuk a 2. nevet! Olyannyira, hogy már van egy lányunk, és neki sincsen! Hogy nézne ki, ha egyik gyerekemnek nem lenne, a másodiknak meg lenne 2. neve? Jelenleg sajnos ez az egy megoldás arra, hogy igaza legyen mindenkinek, mert nincsen egy olyan név, ami mind a kettőnknek tetszene..
Nekunk elso baba. Mi ugy valasztottunk nevet,hogy mindkettonk osszeirta a neki tetszo lanyneveket,es csak abban egyeztunk meg,hogy jol hangozzon,ss az elso nevet en adom,a masodikat a parom.. ugy is az o vezetek nevet kapja :) igy nem volt vita :)
19hkm
2014. júl. 30. 18:27
12/17 anonim válasza:
Még nekünk sincs nevünk, pedig alig 1,5hónap van hátra. Nálunk vita sincs, közösen nem tudunk dűlőre jutni, csak mi lánynevet illetően. Amik tetszenek azok általában nagyon gyakori nevek, azt én sem szeretnék adni a kislányunknak, így még keresgélünk. Egyébként én se tudtam "rávenni" a párom,h végigolvassuk az utóneveket, néha 1-1részt sikerült felolvasnom belőle, de nem lettünk okosabbak. Remélem sikerül megegyeznetek és vmi jó nnév mellett döntenetek. Mikorra vagy kiírva?
2014. júl. 30. 19:23
13/17 anonim válasza:
6. vagyok
Azért annyi időt igazán szánhatna erre az egészre hogy leül fél órára és átnézi a neves listát... Ha erre nincs most ideje akkor később sem lesz a gyerkőcre és rád ideje?
Gondolom hogy dolgozó ember stb... de csak azért mert neki nincs ideje leülni fél órára, ezért inkább legyen Zoltán, végülis ez a legegyszerűbb....
A gyerkőc összehozását is úgy kellett bezsúfolni az életetekbe? :)
Nem bántani akarlak, ne haragudj, csak picit viccesen hangzik hogy neki nincs erre ideje... akkor mire van? És később mire lesz?
2014. júl. 30. 21:06
14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Párom kamionsofőr, és sajnos ilyenek a nyarak...télen kevesebb munkája van, akkor hoztuk össze a gyerekeket is! Naponta kb 3 órát tölt itthon, ebből másfelet a kislányával játszik, a maradék időben eszik,fürdik, és visszaül az autóba! Valóban nem szoktam megkérni rá, hogy netezzen egyet! Ez van, mi így szeretjük! Egyébként visszatérve az előző válaszoló kérdéséhez, 30. hétben vagyok, október elejére vagyok kiírva! Köszönöm az eddigi válaszokat! Ma mondtam neki, hogy jó lenne dűlőre jutni, csak Ő meg úgy van vele, h ráérünk!
2014. júl. 30. 23:42
15/17 anonim válasza:
tudom már nem érdekes,de nekem a Zolta tetszik,nem is Zoltán de hasonlít rá,mi lett a picúr neve?
2015. júl. 14. 21:11
16/17 A kérdező kommentje:
Szia Kedves utolsó! Végül a Zétény Zoltán mellett döntöttünk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!