Mikor kezdett nagyobb iramban nőni a pocitok?
Figyelt kérdés
Nekem a 16. héten volt egy kiugrás, aztán azóta csak fokozatosan... most vagyok 21 hetes és elkezdtem feszülni. Lehet épp megint növekszünk?2010. jan. 10. 22:33
1/10 anonim válasza:
Nekem a 22. héttől kezdett látványossá válni. Jelenleg a 29. héten vagyunk és már nagyon-nagyon látványos
2/10 anonim válasza:
20-28-ig nőtt sokat, a kilók is akkor gyarapodtak a legjobban. Körméretre már szinte nem is nőttem a 30. hét után.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor lehet hogy ezért van a feszülgetés újra.
2010. jan. 10. 23:12
4/10 anonim válasza:
A 22. héten hirtelen elkezdett nőni, de nagyon. Pár hét alatt látványos pocakom nőtt. Most akkora, mintha 8 hónapos lennék, pedig a baba mérete korának megfelelő, a magzatvíz is átlagos mennyiségű, és hízni se híztam többet a megengedettnél.
26h km
5/10 anonim válasza:
18. héten mikor bekerültem a kórházba még azt hitték abortuszra mentem... Aztán a 24. hét környékén már jól látható, kerek pocim volt. Valahogy a 20-22. hét környékén nőtt hatalmasat.
6/10 anonim válasza:
16.-24. hét között nőtt elég sokat, azóta szerintem nagyon lassan. most 34.hétben vagyok, mindig azt mondják, hogy majd mostmár nagyon gyorsan fog nőni.... de nem, szerintem nem is nagyon nő.
7/10 anonim válasza:
én a 25. hétbe vagyok és csak most vettem észre a nadrágjaimon hogy már feszülnek.egésszen idáig alig nött a hasam aztmondták hogy elveszik bennem a gyerek.igaz elég termetes vagyok és eddig övvel hordtam a nadrágokat de most már nincs rájuk szükségem.megvoltam ijedve hogy nem növekszik a baba mert valóban alig gyarapodtam.
8/10 anonim válasza:
Nekem is a 16. héten let "látványos", azóta fokozatosan nő. 18 hetes vagyok, de már a vastag nagykabát alatt észre lehet venni, bár hozzáteszem, hogy ikreket várok. Amúgy azt olvastam, hogy kb. a 20 héttől fog látványosan és rohamosan nőni a pocak. Ez is csak alkat kérdése, mert van aki pár hónaposan úgy néz ki, mint aki szülni készül, és van olyan akiben "elveszlik" a gyerek és nincs olyan nagy hasa mégis normál súlyú, méretű babát szül.
9/10 anonim válasza:
A legtöbbet 30. héttől kb. 2-3 hét alatt nőtt. Előtte kb. 22-26. hét között volt szembetűnő a növekedés. Még mindig feszül a hasam, elképzelhető, hogy még mindig nő. Ezt azért nem tudom pontosan, mert nem mérem, csak érzem és szemlélem.
Valószínű, hogy nálad is most kezd ismét jobban nőni a pocid, azért érzed a feszülést. Én ezt mindig úgy éreztem, hogy 2-3 nap feszült, aztán pár napig nem, majd ismét feszülés volt.
Minden jót!
(35+3 hetes mami)
10/10 anonim válasza:
rajtam a 28.ik hétig semmi nem látszott egyátalán viszonz utána óriási pocakom lett!bújkált a manóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!