Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet/kell tenni ahhoz,...

Mit lehet/kell tenni ahhoz, hogy ne hízzunk el a terhesség alatt és után?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 1-2 éven gyermeket szeretnénk férjemmel. Nagyon félek az elhízástól, mert világ életemben duci voltam, de egy éve sikerült lefogynom 82 kg-ról 60 kg-ra (170 cm vagyok)

Ilyenkor kérhetek a orvostól vagy a védőnőtől speciális diétát és mozgástervet. Szeretnék minden fontos tápanyagot megadni a babának, de csak annyit szeretnék hízni, ami feltétlenül szükséges.

2014. júl. 29. 10:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sajnos elég könnyen hízok, de már 1 éve tartom a súlyom, azzal hogy nagyon figyelek.

Nem eszek kenyeret, ha valami pékárút, süteményt eszek, akkor az csakis CH csökkentet, teljeskiőrlésű lisztből készülhet. Heti egyszer eszem CH csökkentett tésztából valamilyen tésztás kaját. Néha jöhet egy kis barnarizs, és krumpli helyett csicsókát vagy batátát fogyasztok, de általában a zöldségköret a nyerő. Ügyelek arra, hogy sok fehérjét vigyek be, mert az edzés csak úgy hatékony.

Ezt az életvitelt szeretném tartani a terhesség alatt is, csak lehet egy kicsit óvatosabban, az orvossal konzultálva.

Köszönöm a segítséget.

2014. júl. 30. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!