Hogy ne gondoljak a rosszra? Pár napja két csíkos lett a tesztem, sajnos két elhalásos terhességen vagyok túl. Nagyon szeretnénk már kisbabát.
Sok sikert! Remélem nem jársz úgy, mint az első 2 terhességnél!!
Nekem is volt missed ab-om, a mostani terhességemnél párom engem sem úgy támogatott ahogy kellett volna, de csak azért, hogy ne élje bele magát(elsőnél nagyon beleélte). tulajdonképpen még csak most kezdi úgy igazából felfogni, meg érteni, hogy apa lesz(nem olyan régen érezte először ő is a babát)
tényleg minél előbb menj dokihoz, mond el neki, hogy volt 2 missed abo-d, és bizts ír fel neked vmit(duphastn, utrogestan, nem tuti h így kell írni) nekem a duphastont írta fel mikor említettem neki a vetlélést, már írta is:) hiszem, hogy az is segített hogy megmaradjon:)
sk sikert és írd majd meg hgy mi volt!!!!!
A legjobban a saját tehetetlenségem zavar, mert sokat nem tudok tenni ellene. Most is dolgozom és szerintem fogok is, mert félek, hogy kirúgnak, ha megint lesz egy vetélésem.Pedig most megfogadtam, hogy nem érdekel senki, nem segítek senkin csak én leszek most a központban. Akármit is mond a doki úgy fogok tenni.
Köszönöm lányok!!!
Csak azt tudom mondani, hogy bízni kell abban, hogy most sikerülni fog. Ismerek személyesen egy nőt, akinek 3 vetélése után 3 gyereke született. Nincs semmi veszve!!
Nekem nem vetélésem volt, hanem elvették a babát, mert beteg volt. Én amikor ismét terhes lettem, csak arra tudtam gondolni, hogy ha a Jó Isten azt akarja, hogy ez a baba megmaradjon, illetve megtarthassuk, akkor ez így is fog történni. Én is Duphastont ettem 12. hetes korig, mert a műtét után 3 hónappal össze is jött a lánykánk.
Minden nap, amivel ehhez közeledtem, hálát adtam, és egyre nagyobb volt a remény is. Hidd el, hogy ez segít a nyugalmat megőrizni.
Egyébként úgy éltem, mint előtte, én is dolgoztam, csak éppen óvatos voltam a cipekedéssel. És szépen teltek a napok, hetek és hónapok.
NAgyon szorítunk Nektek!
Minden jót!
(35. hetes 37 éves mami)
Sziasztok..
Kaptam a dokitól Duphastont, meg Aspirin Protectet, de sajnos hiába a magzatmegtartó gyógyszer, tegnap megműtöttek. Ismét 8 hetesen elhalt a babám.Nagyon magam alatt vagyok, most jön egy csomó vizsgálat, csak remélni tudom, hogy nem kidobott pénz lesz az ablakon.
Úristen!
Nagyon sajnálom!
Nem is tudok mit írni. Kitartás!
Puszi, K
Ez annyira szomorú, hogy sokan nem akarnak gyereket, vagy elvetetik, mert a karrier fontosabb, aki meg szeretne, annak meg nem akar összejönni. :(
Szerintem ne add fel, próbálkozzatok a pároddal. Én mindenesetre szorítok!:) Ha lesz valami fejlemény, kérlek írd le ehhez a kérdéshez.
Jesszus... :( Borzasztóan sajnálom!!!!! Szívből kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabád legyen! Okosat én sem tudok mondani, remélem, hogy rendesen kivizsgálnak és megtalálják az okát. Szorítok érted, értetek!!!
Kitartást, erőt és minden jót kívánok!
Szia!
Most olvastam ami veled történt!
Sorstársak vagyunk.Nekem 3 év alatt volt 3 vetélésem.Nem tudták az orvosok mitől csak vakarták a fejüket.Pedig külföldön élek jó szakorvosokkal.Most van egy 8 hós kisfiam.De sajna az elején vele se volt egyszerű,bevéreztem nem tudták megvan e még vagy se.De erős kis krapek volt és szép nagy baba.
Írj azért hátha már van egy pocaklakód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!