ReniAdam kérdése:
NST-n mondhatják azt hogy már nem mehetek haza mert maradnom kell szülni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 14:12
1/7 anonim válasza:
Persze,ez a vizsgálat lényege , hogy lássák ha be kell avatkozni.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért érdekel a dolog mert azt mondják az NST csak az adott pillanatot mutatja ugyebár. És ez szt jelenti hogy akar az NST után pár percel is beállhat változás.
2014. júl. 28. 15:03
3/7 anonim válasza:
Nekem rossz lett az nst-m és ezért felküldtek, hogy még egyszer megcsinálják hosszabb ideig. Akkor sem lett a legjobb ezért behívtak másnapra egy egész napos nst vizsgálatra. Mivel ott sem stimmelt elindították a szülést ami közben megint csak leesett a baba szívhangja de fájásaim nem lettek ezért császár lett a vége.
Persze nem mindenkinek így végződik :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem elég magas volt az értékem legutóbb erősen 160 körül mozgott és sűrűn ugrott fölé is. Űgy tudom a 120 az alsó a 160 a felső határ. És a babáddal minden rendben volt azért?
2014. júl. 28. 16:02
5/7 anonim válasza:
Én így ragadtam a kórházban :)7-re mentem nst-re , mehettem a szülőszobára és 13:45-re meglett a lányom :D
6/7 A kérdező kommentje:
Magas volt az érték? Én mindig úgy indulok útnak a vizsgálatoknak hogy bármikor mondhatják azt hogy irány szülni. Ha ilyen van akkor megengedik hogy értesítsem a páromat meg hogy esetleg megvárjam mielőttbeindítják a szülést, vagy ezt nem engedik?
2014. júl. 28. 17:53
7/7 anonim válasza:
Nekem volt időm szólni. Persze addigra a beöntést megkaptam meg megmutatták, hogy hol fogok feküdni és vajúdni. Rám kötötték a gépet és vártam. Párom csatlakozott hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!