Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magamat hallom vagy a babát a...

Magamat hallom vagy a babát a dopplerrel?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 13+4 hetes, vettem egy angelsounds dopplert. Hallok szívverést, de nem tudom, hogy az enyém-e vagy a babáé! Hogyan lehet megkülönböztetni? Egyáltalán én hallhatom a saját szívverésemet a hasamban? Bocs a hülye kérdésért, de ebben nem vagyok jártas...
2014. júl. 28. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, hallod a saját szívverésed, a dokim mindig megmutatja, hogy melyik az enyém, és melyik a babáé. Egyébként egyből lehet tudni, mert a baba szíve kb. 2-szer olyan gyorsan ver, mint a miénk. Amúgy szerintem 13 hetesen még csak a sajátod hallod. Na meg nem tudom hol próbálkoztál, de még ne hasadba keresd, nincs még olyan magasan a baba, a szeméremdomb felett próbálgasd.
2014. júl. 28. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

a fő ütőeret is hallhatod akár. a sajátodét. az ott húzódik.

A baba szívverése gyorsabb. kb olyan mint amikor lovak rohannak a köves úton.

2014. júl. 28. 13:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikortól lehet hallani? Volt egy olyan gyanúm, hogy a sajátomat hallom... A szeméremdomb felett próbálkoztam, még a köldökvonal alatt...
2014. júl. 28. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Bőven a köldökvonal alatt van még, közvetlenül a szeméremdomb felett, szóval még nagyon lenn.

Nem tudom pontosan, hogy mikortól, de szerintem olyan 16-18 héttől érdemesebb keresgetni. Legalábbis nekem is kb. onnantól nézte a doki, meg a védőnő ellátásnál is 18 héttől írja a magzati szívhang hallgatást.

2014. júl. 28. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:

MEGTALÁLTAM! :) Nem volt könnyű, de szerencsére harmadik nekifutásra összejött! :) Köszi a válaszokat...most nagyon megnyugodtam.

Azért nem fogom zargatni túl szokszor szegénykémet! :)

2014. júl. 28. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, örülök, hogy sikerült! Meg majd később ha már érzed a mozgását az is megnyugtató lesz. :) Boldog baba várást!
2014. júl. 28. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt is nagyon várom már! Nagyon szépen köszönöm! Neked is minden jót kívánok! :)
2014. júl. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!