Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki egy kimondottan...

Van aki egy kimondottan nehezen viselt terhesség után újra belevágott a babaprojektbe?

Figyelt kérdés

Azt már sokat olvastam,hogy sok éppen hogy megszült nő azt mondta többé soha,aztán ahogy halványodott a fájdalom emléke újra tervezgetett.

Nekem mindkét szülésem könnyű volt,de míg az első terhesség maga volt a tökély a második maga volt a "...",nem akarok csúnya dolgokat írni,de erős strapabíró nő vagyok,mégis az első 3hetet leszámítva szenvedtem,mint a kivert kutya,alig volt,ha volt,napi pár órám,amikor jobban,vagy ne adj Isten jól éreztem magam.

Az én szenvedésemet persze megsínylette a munkám,a házimunka,a nagylányom és a párom is.

Mindig is 3 gyereket terveztünk,de az a 37 hét még most is kísért.

volt valaki hasonló helyzetben?

Tudom ahány terhesség annyi féle megélés,de aki volt hasonló helyzetben az hogy döntött,bevállalta hogy könnyű vagy könnyebb lett?

Vagy felesleges megrizikózni,hogy megint szenvedjünk esetleg?

Tudom a terhesség a legtöbb nőnek egy csoda,így kérem senki ne ítélkezzen,amiért én nem így éltem meg.

2014. júl. 26. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességem volt nehéz és veszélyes, nem értettem, hogy lehet ezt szeretni. A szülés utáni komplikációkba majdnem belehaltam. Egy év kellett, még egyátalán indulat nélkül tudtam beszélni róla. Aztán elkapott a vágy és a férjem örömére belevágtam megint, bízva abban, hogy nem ismétlődik meg. Nem is, a második terhesség sem volt problémamentes, de össze se lehetett hasonlítani az elsővel. Szülés is simán ment. Szerencsém volt :-)
2014. júl. 26. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
1.5 oras vajudasom volt majusban. Igazabol nem a szules viselt meg barmennyire is fajt, hanem az elso par het mig osszeszoktunk a picivel. Oszinten en mar varom, hogy megint terhes legyek (par ev mulva)
2014. júl. 26. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi elirtam. 1.5 napos vajudas
2014. júl. 26. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rossz volt az első terhességem, mégis született belőle - igaz korán - egy egészséges édes rosszcsont kislány. A második terhességem sem indult problémamentesen mégis jobban élveztem mint az elsőt a problémák ellenére. Aztán beütött a baj és vége is lett, pillanatok alatt egy nagy vetéléssel...

Nagyon nagyon hittem abban hogy a másodikkal nem lesz annyi gond mint az elsővel, tévedtem. Ennek ellenére nagyon vágyom arra, hogy kisbabám legyen. Nem azt írom hogy terhes, mert a terhességre nem vágyok, de ez a kettő nem megy egymás nélkül. Remélem, hogy mire teljesen feldolgozom addigra megerősödik a hitem is kellőképp abban, hogy lesz szép egészséges kisbabám... ugyanis az első terhességemből tudom, hogy erős hit nélkül nem megy. Közhely de igaza van Forrest Gump anyukájának: "az élet olyan mint egy doboz bonbon... sohasem tudhatod, hogy milyet kapsz.

2014. júl. 26. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Elso terhessegem vegig hanytam. Ha vissafogtam reggel akkor a nap barmely szakaban kitort a vulkan. Sokszor akkoris, ha reggel mar kiraktam a taccsot. Egy kutyaszor, vagy egy adag porkolt es kesz voltam!!! Uvoltve hanytam. Szornyu volt!!! aztan 44 orat vajudtam mindhiaba. Csaszarral szuletett meg a kisfiam. Minden szornyu emlek ellenere ugy ereztem, mindenre kepes vagyok!!!! 3 es fel ev telt el azota. 2 eve probalkozunk ujra...5 napja kesik...
2014. aug. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!