Stria a végbélnyilás mellett, a farpofák között? Volt valakinek?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, 2.baba. Terhesség alatt eddig nem volt striám sehol (csak gyerekkorromban, sok). Pár napja vettem észre, nem fáj, de tapintással érzem. Vagy lehet más is? Kinek kell ezt megmutatnom? A nődokimnak? Bőrgyógyásznak? Proktológusnak?2014. júl. 25. 22:20
1/6 anonim válasza:
Nődokid megnézi,és tovább küld ha szükséges,ha mégsem stria lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez olyan kellemetlen... Megis mit mondjak? Kedves doktor úr ha már úgyis ott matat, nem nézné mg a popsimat is? :S Remesen ciki! :))
2014. júl. 25. 23:03
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem semmi komoly... :)
2014. júl. 25. 23:07
4/6 anonim válasza:
A párod nem tudná megnézni hogy mi zavar? De Te is fekve tükörből megtudnád nézni.
5/6 anonim válasza:
Nekem is van... 36 hetesen jött ki, ott ahol neked, sajnos kellemetlen de az màr ott marad.... :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves utolsó, megnyugtat, ha nem vagyok egyedül a problémával. :)
Amugy megnéztem :(. Teljesen olyan mint a stria. Lila, fényes vastag rövid csík, nem fáj, nem viszket, nem kellemetlen. Nem igazàn tudom mi más lehetne. Az igaz hogy eddig 14-15 kg-t hiztam, kislányt várok és kb 38/40-es méretröl hiztam most 44/46-méretre nadrágban... De azért meglepö lenne ha sehol a hasamon, csipömön, derekamon, popsimon, combomon nem jön elö stria, csak a farpofák között... Bár legalább nem feltünö, látható hely. :)
Remèlem tényleg csak stria! 2 hét múlva tudok csak nődokihoz menni.
2014. júl. 26. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!